BARBARA JE NESTALA PRE 8 GODINA, A NJENIM RODITELJIMA STIGLO ANONIMNO PISMO: Jezu i dan danas budi...
Barbara Vitez, Foto: Printscreen / Facebook

potresno

BARBARA JE NESTALA PRE 8 GODINA, A NJENIM RODITELJIMA STIGLO ANONIMNO PISMO: Jezu i dan danas budi...

Barbara se nalazi i na Interpolovoj poternici, ali ni to do danas nije dalo nikakve rezultate

Objavljeno: 10:52h

Slučaj Barbare Vitez je misterija već 7 godina. Tada petnaestogodišnja devojčica Barbara Vitez iz Sente nestala je 25. novembra 2016. godine kada se vraćala sa rođendana, navodno je pala s mosta u Senti, kako su ispričala dvojica drugara koji su bili sa njom. Ronioci su danima pretraživali reku, ali telo nije nađeno.

Barbarini roditelji za sve ovo vreme dobijali su razne informacije o tome gde bi njihova ćerka mogla da bude. Između ostalog i da je oteta, da se udala, da je prodata u belo roblje, a dobili su čak i anonimno pismo nekoliko nedelja nakon njenog nestanka “da je Barbara drogirana, silovana, zadavljena, a potom bačena u reku”. Međutim, zvaničnih potvrda ovakvih informacija nikada nije bilo, pa se veruje da su sve bile lažne.

Barbara Vitez
Barbara Vitezfoto: Printscreen / Youtube / RTV Pink

Na dan nestanka, dvojica njenih drugara ispričala su policajcima da se ona saplela na mostu na Tisi i upala u reku. Međutim, njeni otac i majka ne veruju u to. Kako su tada pisali mediji, njeni drugari su davali kontradiktorne izjave, što je dodatno probudilo sumnju i produbilo misteriju celog slučaja.

- Poslednji put viđena je 25. novembra 2016. u prodavnici, kada su je snimile kamere. Na snimku se ne vidi da li je naša ćerka sa tom dvojicom dečaka krenula ka mostu ili na drugu stranu - govorio je ranije otac Endre.

Barbara se nalazi i na Interpolovoj poternici, ali ni to do danas nije dalo nikakve rezultate.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/Blic/Sofija Bogosavljev/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.