UNUKA NESTALOG ŽIVOJINA MOLI LJUDE ZA POMOĆ U POTRAZI SVOG DEKE: Pojavila se informaciju da je VIĐEN, evo i GDE!
Živojin, Foto: Printscreen/ Društvene mreže

TREĆI DAN POTRAGE

UNUKA NESTALOG ŽIVOJINA MOLI LJUDE ZA POMOĆ U POTRAZI SVOG DEKE: Pojavila se informaciju da je VIĐEN, evo i GDE!

Ona se nada bilo kakvim vestima o dedi i moli sve ljude koji su u mogućnosti da joj pomognu u potrazi

Objavljeno: 20:13h

Ulazimo u treći dan potrage za nestalim Živojinom Lazićem (79) iz Letnjikovca, a njegova unuka dobila je informaciju da je njen deka viđen, te moli sve ljude da se uključe u potragu za njim.

- Juče je moj deda viđen na Klenačkoj strani kod šuma. Molim sve dobre ljude da nam se pridruže u potrazi jer smo mi nažalost tek danas saznali za tu informaciju i ne znamo koliko je tačna ali daje nam nadu da je živ. Ulazimo u treći dan, on je sigurno i gladan i iscrpljen. Ako ga neko sretne vidi, priđite, pitajte ko je, odakle je, pomozite nam da ga nađemo - napisala je unuka na Fejsbuku.

Kako je napisala, on je viđen i kod jezera, a informacije koje je dobila od ljudi kažu da je stajao sa radnicima i pričao.

- Rekao je njima da ima 75 godina, oni su ga ponudili vodom, ali on nije hteo i bio je bez bicikla - dodala je.

Podsetimo, Živojin Lazić (79) iz Letnjikovca kod Šapca nestao je prekjuče u jutarnjim časovima. Na sebi je imao crni kačket, farmerice, crni šuškavi prsluk i uvek se kretao biciklom gde god da je išao. U pitanju je ženski bicikl, metelik zlatne boje.

Živojin Lazić
Živojin Lazićfoto: Printscreen/ Društvene mreže

Kako je rekla njegova unuka, fotografija je iz lične karte, ali sada je dosta mršaviji nego na fotografiji koju objavljujemo.

- Nestao je ujutru između 8 i 9 sati, komsinica ga je videla da je otišao iz dvorišta. Kada je ujak došao sa posla iz prve smene video je da nije ostavio novine koje svako jutro donese iz prodavnice kao i ostale namirnice - rekla je njegova unuka juče za Telegraf.rs.

Ona se nada bilo kakvim vestima o dedi i moli sve ljude koji su u mogućnosti da joj pomognu u potrazi.

Bonus video:

02:16

ODGOVOR JE KOD NJIH, UVEREN SAM! Advokat smatra da je nestanak male Danke povezan sa OVIM LJUDIMA: Ne znate čemu su oni skloni

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.