SRPKINJA DIGLA REGION NA NOGE! Upoznala dečka iz Bosne na koncertu, pa se bacila u POHOD - ono što je usledilo..
Devojka u Beogradu, Foto: Zorana Jevtić

PRELEPO

SRPKINJA DIGLA REGION NA NOGE! Upoznala dečka iz Bosne na koncertu, pa se bacila u POHOD - ono što je usledilo..

Srpkinja je svojom objavom oduševila ceo region

Objavljeno:

Nakon potencijalnog "ljubav na prvi pogled" trenutka na nedavno održanom koncertu Ramštajna u Beogradu, jedna Srpkinja oduševila je čitav region kada je na internetu objavila da traži momka iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Foče kog je upravo tamo i upoznala.

Ona je u anonimnoj objavi na Reditu napisala da je navodno samo zbog momka kog je upoznala na koncertu napravila profil na ovoj društvenoj mreži - u nadi da će uspeti da ga pronađe.

"Zdravo ljudi, imam jedno možda malo čudno pitanje. Možda je i krindž ali napravila sam Redit nalog samo zbog ovoga.

Upoznala sam jednog dečka na koncertu Ramštajna u Beogradu, 24. maja, bili smo na tribinama sektor A. Nažalost nismo razmenili telefone niti bilo šta, a jako bih volela da stupim ponovo u kontakt sa njim. On je iz Foče. Pošto Foča nije tako veliko mesto, verujem da nije mnogo ljudi iz Foče išlo na koncert, pa možda ima nade da ga neko zna ili da je možda i on ovde među nama.

Pretražila sam Fejsbuk i Instagram uzduž i popreko po imenu, ali nisam ništa našla, a ne mogu da se setim kako se preziva, jedino se sećam da se prezime ne završava na 'ić'.

I da, stvarno nisam neki stalker, pričali smo i kliknuli, ali je mene malo spucala paranoja pošto sam išla sama na koncert ali valjda ću ga pronaći makar uzela onaj onlajn imenik i zvala redom sve", napisala je ona.

"Pronašla ga?"

Njena objava oduševila je ceo region koji su na razne načine pokušavali da joj pomognu da potraga za mladićem bude uspešna.

Devojka se nakon nekog vremena javila i sa svima podelila srećne vesti.

"Pronašla sam ga!", napisala je ona.

Nakon poslednjeg javljanja devojka nije ostavila nikakve dodatne informacije, a mi se ipak nadamo da će se nakon sledećeg susreta, ukoliko do njega dođe, ljubav zaista i roditi.

Bonus video:

01:56

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.