"SAŠA SE ONESVESTIO KAD SAM MU REKLA DA SAM ZALJUBLJENA I U NENADA": Ljubavna zbrka devojčice iz Srbije (VIDEO)
Devojčica iz Lagalice, Foto: Printscreen/x/@SeeOutThere

ljubavne more

"SAŠA SE ONESVESTIO KAD SAM MU REKLA DA SAM ZALJUBLJENA I U NENADA": Ljubavna zbrka devojčice iz Srbije (VIDEO)

Isečak iz popularne dečije emisije "Lagalica" postao je preko noći viralan i to zbog "ljubavnih problema" jedne devojčice

Objavljeno:

Ako trenutno mislite da ste u ljubavnoj zbrci iz koje ne vidite realan izlaz, morate da čujete koje probleme u ljubavi ima jedna devojčica iz Srbije. Garantujemo, biće vam lakše.

Isečak iz popularne dečije emisije "Lagalica" postao je preko noći viralan i to zbog "ljubavnih problema" jedne devojčice koja je javno priznala da je zaljubljena u dvojicu a možda čak i u trojicu.

"Kakva ljubavna zbrka kod ovih mališana", stoji na Iks profilu "SeeOutThere", ispod videa.

Na pitanje voditelja Bojana Ivkovića da li devojčica ima neku simpatiju, ona je zbunjeno odgovorila:

"Da... Stefan".

Nakon što je primetio da devojčica ima još nešto da kaže, na simpatičan i svojstven način, Bojan je pokušao da sazna nešto više pa rekao: "Nemoj da žuriš, ako imaš dvoje, troje, spomenućemo ih".

Gledajući u stranu i ozbiljno razmišljajući šta da kaže, devojčica je odlučila da prizna sve!

"Pa dvoje imam... Ma ne Stefan, prvi je Nenad a drugi je Saša. Stefan se ne računa, to je nešto iz vrtića, nisam ga videla, pf, godinu dana i više", rekla je ona.

"Saša se onesvestio kada je to čuo"

Na konstataciju da je to već "daleka prošlost" i da je Stefan sada "ispario iz sećanja" Bojan ju je dalje upitao kakva su ta dvojica i da li znaju jedan za drugoga.

"Rekla sam Nenadu u školu kad smo krenuli da sam zaljubljena u njega, pa se on postideo. A rekla sam i Saši da sam zaljubljena i u njega i u Nenada, kada je došao kod mene kući. On se zamalo nije onesvestio zbog toga što sam zaljubljena i u Nenada. Bacio se na moj pod i onesvestio se", rekla je devojčica kroz smeh i pomalo stidljivo.

"E moj Stefane, ode ti u zaborav"

Snimak je oduševio gotovo sve korisnike, koji su priznali da njihovi ljubavni problemi nisu ništa nalik onima koje ima ova preslatka devojčica.

"Preslatka je, obožavam da zavirim u dečji svet", "E moja ti, a ja mislila moji ljubavni problemi najgori", "Svi izgleda imamo slične muke", "Boki i njegova pitanja, genijalan je", "Joj ovo je za reklamu", "E moj Stefane ode ti u zaborav. Daleko od očiju, daleko od srca", pisali su oni.

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.