HRVAT GLEDAO EMISIJU O SRBIJI, PA JAVNO OTKRIO ČEGA GA JE SRAMOTA! Srbi čitaju i ne veruju - ovo mu neće ZABORAVITI
Srbija i Hrvatska, Foto: Profimedia, Espreso ilustracija

šok

HRVAT GLEDAO EMISIJU O SRBIJI, PA JAVNO OTKRIO ČEGA GA JE SRAMOTA! Srbi čitaju i ne veruju - ovo mu neće ZABORAVITI

Upravo sam pogledao jednu emisiju i ostao sam impresioniran lepotom vaše zemlje

Objavljeno: 15:09h

Hrvat je u anonimnoj objavi na Reditu objasnio da nikada pre nije posetio Srbiju, međutim, nakon što je gledao jednu emisiju koja je bila posvećena Srbiji, to će se definitivno promeniti, jer je, kaže, ostao impresioniran njenom lepotom.

"Pozdrav susedi! Upravo sam pogledao jednu emisiju i ostao sam impresioniran lepotom vaše zemlje. Sramota me da toliko malo znam o Srbiji jer ceo život slušam priče kroz prizmu tog nesrećnog rata.

Selo/Ilustracija
Selo/Ilustracijafoto: Nebojša Mandić

Žalosno je da stvari koje su zapravo vredne i koje delimo kao što su priroda, ljudi, kultura i želja za normalnim životom padaju u senku u celoj toj priči. Pozdrav iz Hrvatske!", napisao je on.

"Javi se da idemo na ćevape"

Njegova objava oduševila je Srbe koji su u komentarima mogli samo da se zahvale momku i pozovu ga u posetu.

"Sad znaš gde smo, pa slobodno svati, kad god došao, dobrodošao", "Navrati malo vamo. Sa TV-a nije tako dobro kao i kad si dole među nama. Javi se kad dođeš i vodim te na ćevape", "Hvala ti na lepim rečima", "Ja tebi planinu, ti meni plažu? Na dve nedelje", glasili su neki od njihovih komentara.

Hrvatska zastava
Hrvatska zastavafoto: Shahid Mehmod / Panthermedia / Profimedia

"Kao Hrvat, samo pozitivna iskustva imam"

Među njima javio se i drugi Hrvat pa napisao:

"Pozdrav prijatelju. Moram reći da sam i ja bio u sličnoj situaciji, znao sam jako malo o Srbiji. Ali onda sam odlučio da je posetim i oduševio sam se prirodnim lepotama! Tebi isto preporučujem da odeš na jedan nedeljni izlet, nemaš se čega bojati! Veliki deo populacije sa osmehom pružaju ruku, časte rakijom i pevuše 'Ko nas bre zavadi?'. Ono, samo pozitivna iskustva imam. Tako da u svakom slučaju preporučujem posetu, nećeš zažaliti."

Bonus video:

03:01

ISTORIČAR OTKRIVA KAKO JE NASTALA REČ USTAŠA: Ona uopšte nije hrvatska, preuzeta je u 19. veku! Mnoge Srbe istorija nije naučila

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.