HRVATICA DOŠLA U BEOGRAD, PA JAVNO ISPROZIVALA SVOJ NAROD! Srbi ne veruju šta je rekla - o ovome će se PRIČATI
Hrvatska i Srbija, Foto: Profimedia, Espreso ilustracija

ODMOR

HRVATICA DOŠLA U BEOGRAD, PA JAVNO ISPROZIVALA SVOJ NAROD! Srbi ne veruju šta je rekla - o ovome će se PRIČATI

Kako je dalje dodala, sada je sigurna da će nas posetiti opet

Objavljeno: 17:22h

Kako se ruše predrasude? Ako pitate jednu Hrvaticu koja je nedavno posetila Srbiju i Beograd - onda tako što se upustite u nepoznato i sami se uverite ima li mesta takvim stvarima.

Hrvatica koja se na Iks društvenoj mreži predstavlja kao "_KoVlajna_" objavila je na svom profilu da je zbog koncerta nemačkog benda "Ramštajn" došla u Beograd i ostala oduševljena ne samo koncertom već i samim gradom ali i ljudima.

"Prvi put u Srbiji... I, uprkos predrasudama, ni jednu ružnu reč, ni jedan ružan pogled ne doživeh. Štaviše... Bilo je lepo... Doviđenja", napisala je ona.

Beograd/Ilustracija
Beograd/Ilustracijafoto: Espreso

Kako je dalje dodala, sada je sigurna da će nas posetiti opet.

"Srbi i Hrvati su gotovo isti"

Njena objava naterala je mnoge korisnike Iks platforme da se nadovežu kako su i sami prošli - Hrvati prošli u Srbiji, ali i Srbi u Hrvatskoj.

"Ja se samo nasmejem da ljudi uopšte i razmišljaju o tim nekim nebulozama u 2024. godini", "Tako i treba da bude, obišao Varaždin, Zagreb, pola Dalmacije - niko me nije ni popreko pogledao, a kamoli da je uputio neku ružnu reč", "Hvala vam, najiskrenije ste mi udahnuli malo ponosa", "I tako se ruše predrasude. Realno, Srbi i Hrvati su gotovo isti, ali je nacionalizam tu uvek da zakuva", "Prošle godine jedne nedelje sa porodicom proveo u Zagrebu. Šetali, ručali po centru. Konobar nas pitao kako nam se Zagreb dopao...ma predivno je bilo", "Koje si predrasude imala majke ti? Postoje dobri i loši ljudi, trećeg nema", pisali su joj oni.

Bonus video:

06:48

HRVATICA HTELA DA PUNI USNE, LEKAR JOJ STAVIO ZLOGLASNI MATERIJAL?! Nijedna klinika ne sme da mi garantuje DA ĆE ISPRAVITI GREŠKU

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.