italijanska ideja
NOVI HIT U BEOGRADU! Jedu picu iz korneta, OVO MORATE DA PROBATE! (FOTO)
Pitali smo ga kako se prave korneti, i cela pica uopšte.
- Kornete pravimo sami. Uzmete lopticu testa i ubacite je u mašinu koja napravi kornet. Potom kornet nafilujete kako želite i ubacite ga u peć.
Ona se peče dva i po minuta, tako da je dosta brže gotova od običnih pica. I, što je najvažnije, uvek je sveža.
Pitali smo ljude koji su uživali u ovoj đekoniji kakvi su im utisci:
- Dobra je, sviđa mi se. Najviše mi se sviđa što je puna fila, koji ne curi na sve strane jer je pica u kornetu.
- Lepa je. Nekako je sočnija, ukusnija je od ostalih.
SVAĐA KOLEGINICA OKO MILIONA: Prodavačica dobitne srećke otkrila nešto što će NAPRAVITI PREOKRET!
Ni mi nismo ostali ravnodušni, pa smo morali da probamo jednu, i sami donesemo sud. I zaista, sve je kako kažu. Kora je tanka i hrskava, ima neki poseban šmek. Kornet je pun sočnog fila. Mi smo odabrali Kaprićozu, a u ponudi su i druge vrste.
Da stvar bude još bolja, jedna ova pica košta 120 dinara. Istini za volju, to je promotivna cena, ali je izvesno da se ona još neko vreme neće menjati.
(Biljana Acković)