Oglasila se Beograđanka koja je razbesnela Srbe: Smejala se prodavačici u lice, pa javno poručila ovo (VIDEO)
Žena na Kalenić pijaci, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/TIKTOK/ bilja_chic

ŠOK SNIMAK

Oglasila se Beograđanka koja je razbesnela Srbe: Smejala se prodavačici u lice, pa javno poručila ovo (VIDEO)

Oglasila se Beograšanka nakon šok snimka sa Kalenić pijace zbog kog su Srbi zapenili

Objavljeno: 16:14h

Nakon što je snimak jedne žene sa Kalenić pijace razbesneo Srbe i preplavio internet, ona je odlučila da se oglasi.

"Kakvo odsustvo svesti i razumevanja", glavni je komentar ispod snimka sa Kalenić pijace koji je nedavno preplavio internet. On prikazuje ženu koja kupuje namirnice, a potom se sa osmehom obraća svojim pratiocima. Na početku ističe "koliko je divan osećaj doći na Kalenić i pričati o jednostavnim stvarima", a potom je pokazala na ženu koja na tezgi prodaje voće i povrće.

"A ona kaže 'muke velike'", govori žena iz snimka, na šta joj je žena za tezgom odgovora: "Pa muke, vidiš da se ne prodaje, nema naroda".

"Kaže 'slaba prodaja', hahaha. Divan je ovaj Beograd!", nastavila je žena kroz smeh.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Njenu reakciju su mnogi oštro osudili. Napisali su da ne mogu da shvate takvo "odustvo svesti i razumevanja", a sada je i ona odlučila da se oglasi. Zove se Biljana i nedavno je napravila profil na TikTok-u. Kako je imala priliku da pročita brojne negativne komentare o sebi, odlučila je da snimi novi video na ovu temu.

"Dragi pratioci, hvala vam na velikoj pažnji koju je moj prethodni video izazvao. Nažalost, primetila sam dosta negativnih komentara. Žao mi je ako sam bilo koga uvredila jer mi to nije bila namera. Ja obožavam Kalenić pijacu i svake subote sa Novog Beograda dolazim da uživam na njoj. Ako sam bilo koga uvredila i ako je neko to pogrešno shvatio, izvinjavam se i nadam se nastavku naše interakcije, pozitivne i dalje. Vidimo se sledeće subote na Kaleniću! Srdačan pozdrav, Biljana", rekla je u snimku.

@bilja_chic Kalenic pijaca pt. 2, odgovor na sve komentare iz prethodnog videa. Voli vas vasa Biljana #foryou #kalenicpijaca #suncandan #beograd #volimbeograd #samoprirodno #ljubav ♬ original sound - bilja_chic

Ipak, njeno obraćanje je ponovo dobilo negativne komentare. Ovo su samo neki od njih:

"Ne deluje da se iskreno izvinjavate: 'ako je neko pogrešno shvatio...', 'ako sam...'. Nema AKO, izvinte ste i recite šta ste VI pogrešno uradili: bezosećajno i nekulturno ponašanje prema prodavačici...".

"Nije vam bila namera da nekoga uvredite i to je u redu, ali vašim delom ste nažalost pokazali da nemate osnovnu kulturu u obraćanju, a taman sam želela da vam pohvalim Miu Miu jaknicu. Srdačan pozdrav".

"Gospođo Biljana, vaša interakcija je bila 'tone deaf'. U autfitu od bog zna koliko hiljada evra, razgovarate sa ženom koja zarađuje minimalno za život, pritom se žali, a vi se osmehujete".

"Zašto se ovoj osobi svi obraćaju sa 'gospođo' kada je ona daleko od toga?! A vašom objavom ste pokazali kompletno odsustvo svesti o životu i ljudima oko vas, ne možete da uvredite nekoga ko je iznad".

"Pravo izvinjenje bi bilo da ste otišli kod žene, kupili pola tezge i pozvali i ostale da to isto učine, a ovo je kao robot da deklamuje nešto što je AI sastavio".

"Jedan psihoterapeut je Vaš video nazvao 'primerom toksične pozitivnosti' što smo svi i osetili, a Vi nama potvrdili sa ovim sada 'ako'. Nije problem pogrešiti, problem je ne uvideti grešku".

"Nije trebalo da se smejete mukama prodavačice, jer nema kupaca. Opominju vas u komentarima".

Bonus video:

01:12

Praznična atmosfera i gužva na Kalenić pijaci

(Espreso / Mondo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.