"Što je nije gađala nektarinom u glavu": Srbi kipte od besa zbog snimka Beograđanke na Kalenić pijaci (VIDEO)
Kalenić pijaca, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/TIKTOK/ bilja_chic

šok snimak

"Što je nije gađala nektarinom u glavu": Srbi kipte od besa zbog snimka Beograđanke na Kalenić pijaci (VIDEO)

Šok snimak sa Kalenić pijace zbog kog su Srbi zapenili

Objavljeno: 10:23h

Kalenić pijaca je najveća i nesumnjivo najapoznatija zelena pijaca u Beogradu. I upravo zbog te popularnosti je mnogi koriste kao idealno mesto za snimanje sadržaja za društvene mreže, "mešanje sa običnim svetom", kako vole da navedu oni koji su se u zanosu malo pokondirili, i "razgovore o jednostavim stvarima", što će reći oni koji vode isključivo intelektualno iscrpne diskusije, dok će se za sve to vreme "običan svet sa jednostavnim životima" truditi da svoje proizvode proda i nešto zaradi - jer od toga živi.

I baš jedan takav snimak sa Kalenić pijace, koji oslikava sve prethodno navedeno, trenutno nezaustavljivo krstari društvenim mrežama i izaziva vrlo burne reakcije domaće javnosti, koja za glavnu akterku ovog spornog video zapisa ljutito kaže da "ima poptuno odsustvo svest i razumevanja".

Pretpostavlajmo da je njena namera bila da za svoj TikTok profil snimi video na pijaci gde će, kao neko ko se bavi mrežama i modom, konačno uspeti da se relaksira među običnim narodom, kupiti cveće (koje nosi u ruci sve vreme) i porazgovarati sa prodavcima - što je donekle i bila dobra zamisao (ako uzmemo u obzir da brojni korisnici pomenute mreže vole 'slike' i priče sa pijaca), ali se ova žena u svojoj usiljenoj spontanosti malo više zanela, pa je doslovno ismejala ženu koja joj se požalila da nema posla.

"Muke, vidiš da se ništa ne prodaje, nema naroda", rekla je prodavačica sa jedne tezge, na šta se Bilja, žena koja sve snima, isfolirano nasmejala uz rečenicu: "Kaže slaba prodaja hahaha, divan je ovaj Beograd".

"Izafektirane osobe su u ulozi, ne slušaju šta im drugi govore"

Usledili su brojni komentari, a za ponašanje glavne akterke nije bilo previše saosećanja i lepih reči.

"Kakvo intelektualno video izdanje 'mnogo sam žalosna' fotke", "Toksična pozitiva je najgore oboljenje posle narcisoidne psihopatije", "Pije dobre anksiolitike, mogla bi da ih pozajmi i babi sa tezge", "Iskreno sam se nadala da će je baka gađati nektarinom u glavu nakon ovih provokacija, ali se to nije desilo", "Obožavam te produhovljene ljude koji mogu da se 'spuste' na nivo 'običnih seljaka'", "Žena nije dobro, pritom mislim na ovu sa sunčanim naočarima", Znam, nažalost, ovakve izafektirane osobe. Ne sluša ona uopšte šta drugi govore, ona je u ulozi", bio je samo deo pristiglih opaski i mišljenja ispod videa, dok su baki poželeli da prodaja krene nabolje i da ne reaguhe nikad na 'sitne provokacije', kao i da se još jednom pokazalo da je 'rad sa ljudima najteži'.

Bonus video:

01:12

Praznična atmosfera i gužva na Kalenić pijaci

(Espreso / BlicŽena / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.