"Počeo je da me pipka po butini": Jezivo upozorenje Beograđanke na manijaka koji je spopao u autobusu, sve opisala!
Gradski prevoz, Foto: Stefan Jokić, printscreen/instagram/serbialive_beograd

devojke, oprez!

"Počeo je da me pipka po butini": Jezivo upozorenje Beograđanke na manijaka koji je spopao u autobusu, sve opisala!

Mladić je pokušao da opljačka devojku u autobusu u Beogradu

Objavljeno: 10:25h

Devojke i žene u Beogradu često upozoravaju na manijake koji ih vrebaju, pokušavaju da ih dodirnu pa čak i ukradu novčanik ili telefon. Na društvenim mrežama objavljuju lokacije i linije gradskog prevoza na kojima su imali neprijatnosti.

Na Instagram stranici serbialive_beograd jedna devojka je napisala da je na liniji 77 manijak usred bela dana počeo da je dodiruje, a pokušao je i navodno da je opljačka.

"Oko 16 časova u autobus 77 na stanici Zeleni venac je ušao momak, 20-25 godina, seo pored mene i ispod velikog crnog ranca koji nosi sa sobom koji je prazan i očigledno služi kao kamuflaža počeo da me pipka po butini i verovatno mislio da mi otrgne iz ruke telefon, a kad sam mu zapretila i ustala na moje mesto pošla da sedne devojka koju sam upozorila da to ne radi, a ona me samo opsovala i počela da ga kritikuje za neuspeli plan", napisala je devojka i dodala:

Manijak u prevozu
Manijak u prevozufoto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

"Po tome zaključujem da očigledno operišu zajedno. Momak 180 cm, crna kosa, teget plava polo majica, maskirno zelene pantalone, crne patike i crni prsluk. Devojka 175-180 cm tamno braon kosa svezana u rep bela majica bele pantalone i beli tanki džemper."

Bonus video:

00:46

Manijak u Resniku

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.