Evo šta treba da urade roditelji kojima nije isplaćena "đačka pomoć" od 20.000 dinara!
Učenik, Foto: Profimedia

pomoć u školovanju

Evo šta treba da urade roditelji kojima nije isplaćena "đačka pomoć" od 20.000 dinara!

Kako je najavljeno u aprilu, kada je počelo prijavljivanje, Grad Beograd je roditeljima svakog osnovca i srednjoškolca namenio "đačku pomoć" u iznosu od po 20.000 dinara za svako školsko dete

Objavljeno:

Roditelji kojima nije još isplaćena "đačka pomoć" u iznosu od 20.000 dinara treba da popune obrazac i predaju ga u školi koju njihovo dete pohađa.

Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu obavestio je sve roditelje da, ukoliko zbog promene, gašenja računa ili nekih drugih tehničkih razloga nisu dobili đačku pomoć obrazac sa ispravnim podacima mogu predati u školi koju njihovo dete pohađa.

"U najkraćem mogućem roku biće ispravljeni svi podaci i izvršena uplata roditeljima beogradskih đaka", saopštio je gradski Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu.

Kako je najavljeno u aprilu, kada je počelo prijavljivanje, Grad Beograd je roditeljima svakog osnovca i srednjoškolca namenio "đačku pomoć" u iznosu od po 20.000 dinara za svako školsko dete, a svaka porodica može da odluči za koje potrebe deteta će potrošiti novac.

Bonus video:

09:55

Nastava u školama normalizovana: Evo šta kažu stručnjaci

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.