Pijani ludak bacao lubenicu po autobusu, vređao putnike, pravio haos: Zbog njega na kraju nadrljala i starija žena!
Muškarac bacao lubenicu po autobusu, Foto: Printscreen/TikTok/koiztopa

incident

Pijani ludak bacao lubenicu po autobusu, vređao putnike, pravio haos: Zbog njega na kraju nadrljala i starija žena!

Pijani muškarac bacao lubenicu i vređao putnike u autobusu na liniji 202 u Beogradu

Objavljeno:

Incident u autobusu beogradskog gradskog prevoza desio se danas na beogradskoj opštini Palilula, kada je putnike na liniji broj 202 u smeru ka Bogosloviji uznemiravao pijani muškarac. On je sedeo na poslednjem sedištu i počeo da dobacuje uvrede dok je jeo lubenicu, bacajući komade po podu autobusa.

Kako za "Blic" kažu očevici, muškarac je starosti oko 50 godina, i u vidno alkoholisanom stanju je vređao putnike, i sa zadnjeg sedišta je po podu autobusa bacao semenke lubenice koju je jeo, a na koju se saplela i pala jedna starija gospođa.

- Kada sam ušla u autobus, na stanici kod TC "Big Karaburma", on mi je dobacivao dok je jeo lubenicu koju je bacao po podu, u autobusu je bilo možda desetak putnika, od kojih su dvojica bili sa njim, ali su sedeli ispred i sve vreme se smejali. U jednom trenutku je ušla baka, kojoj sam rekla da se pripazi da se ne oklizne na koru od lubenice, a njegov drug je dobacio: "Pazi baba da ne umreš pre vremena", zamolila sam ih da se "uljude" nakon čega su sišli na sledećoj stanici - kaže devojka koja je bila u autobusu za "Blic".

Bonus video:

00:54

Mladić šmrče u autobusu GSP

(Espreso / Blic / Nikola Todorović / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.