Od sutra se menjaju trase gradskog prevoza! Radovi će se izvoditi u 3 faze, evo o kojim linijama je reč
Gradski prevoz, Foto: Dragana Udovičić, Petar Lazović, Stefan Jokić

gradski prevoz u beogradu

Od sutra se menjaju trase gradskog prevoza! Radovi će se izvoditi u 3 faze, evo o kojim linijama je reč

Promena režima rada javnog prevoza tokom radova u zoni raskrsnice ulica Pop Lukina, Crnogorska, Gavrila Principa i Jug Bogdanova

Objavljeno: 16:42h

Tokom radova na izgradnji kružne raskrsnice u zoni raskrsnice Pop Lukine, Crnogorske, Gavrila Principa i Jug Bogdanove, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Gradski prevoz
Gradski prevozfoto: Kurir/NebojšaMandić

Radovi će se izvoditi u tri faze:

Faza 1

Radovi u ovoj fazi podrazumevaju potpuno zatvaranje predmetne raskrsnice od sutra do 24. jula od 22 do 6 časova. Vozila sa linija javnog prevoza će u ovom periodu saobraćati na sledeći način:

Linije 15, 72 i 84 – vozila će saobraćati ulicama Brankova, Terazijski tunel, Dečanska, Makedonska, terminus Trg Republike, dok će u smeru ka Zemunu i Novom Beogradu saobraćati od terminusa Trg Republike ulicama Braće Jugovića, Dečanska, Terazijski tunel, Brankova i dalje redovnim trasama.

Linije 67, 68, 71 i 75 - vozila će saobraćati ulicama Brankova, Terazijski tunel, Dečanska, Makedonska, Trg republike, Vasina, terminus Studentski trg, dok će u smeru ka Novom Beogradu saobraćati od terminusa Studentski trg ulicama Vasina, Trg republike, Makedonska, Dečanska, Terazijski tunel, Brankova i dalje redovnim trasama.

Linije 704, 706 i 707 - vozila će saobraćati ulicama Bulevar Nikole Tesle, Ušće (u funkciji radova u zoni raskrsnice ulica Bulevar Nikole Tesle i Bulevar Mihajla Pupina), Milentija Popovića, Bulevar Zorana Đinđića, Vladimira Popovića, terminus Novi Beograd /Blok 20/, dok će u smeru ka Zemunu saobraćati od terminusa Novi Beograd /Blok 20/ ulicama Vladimira Popovića, Bulevar Zorana Đinđića, Milentija Popovića, Ušće, Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnim trasama.

Linije 52, 53 i 56 - vozila će saobraćati ulicama Balkanska, Admirala Geprata, privremeni terminus Admirala Geprata, dok će u smeru ka Čukarici saobraćati od privremenog terminusa Admirala Geprata ulicama Admirala Geprata, Kneza Miloša i dalje redovnim trasama.

Faza 2

Radovi u ovoj fazi će se izvoditi pod saobraćajem u periodu od 24. do 29. jula od 6 do 22 časa. Vozila sa linija javnog prevoza će u ovom periodu saobraćati na redovnim trasama uz ograničenje brzine kretanja u visini zone radova.

Faza 3

Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zauzeće centra raskrsnice ulica Pop Lukina, Crnogorska, Gavrila Principa i Jug Bogdanova, gde će radnici biti zaštićeni vertikalnim zaprekama u periodu od 30. do 31. jula celodnevno. Vozila sa linija javnog prevoza će u ovom periodu saobraćati na redovnim trasama uz ograničenje brzine kretanja u visini zone radova.

Bonus video:

04:01

GRADSKI AUTOBUSI SVE ČEŠĆE VINOVNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Damir Okanović o mogućim uzrocima nesreća u Beogradu

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.