Beograđanka oterala decu zbog buke, oni joj se osvetili na najružniji način: Kako vas samo nije sramota?! (FOTO)
Park/Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

AU!

Beograđanka oterala decu zbog buke, oni joj se osvetili na najružniji način: Kako vas samo nije sramota?! (FOTO)

"Komšinica oterala decu ispred zgrade jer su bili bučni. Klinci odlučili da joj se osvete"

Objavljeno:

Igranje po parkićima i haustorima zgrada nije ništa strano, a tokom letnje sezone dečija graja preplavljuje ulice grada. I iako većini ljudi neće smetati ovaj žamor, ipak postoje i neki "namćori" koji ih teraju i viču na njih zbog buke.

Takva situacija nedavno je naljutila i decu iz Beograda, kada ih je komšinica oterala ispred zgrade jer su bili bučni, a oni su odlučili da je malo "spuste" na sebi svojstven način.

"Komšinica oterala decu ispred zgrade jer su bili bučni. Klinci odlučili da joj se osvete", stoji u objavi na mreži "X" uz fotografiju crteža sa porukom.

"Pažnja! Pažnja! Pobegao nilski konj iz Zoo vrta. Molimo vas, obavestiti službu za zaštitu životinja ukoliko ga neko sretne. Prošla ovuda. U pitanju je ženka sličnog izgleda. Opasna po prolaznike. Ugrožena vrsta. Gazi sve pred sobom", napisala su deca uz crtež sa namrštenim licem, pa dodali i: "visina 170 cm, širina 250 cm, teži oko pola tone".

Ova poruka napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama, a , kako se vidi u komentarima, reč je o deci koja su "jedva peti razred" i koja se igraju iza zgrade u kasnim popodnevnim satima, a komšinica im kvari igru.

Iako su mnogi potez dece hvalili, te govorili kako su to "mali genijalci", i kako su " Ovo još i neki duhoviti klinci", "Po kokta za decu i pivo za mene. Mi imali u zgradi baba Soju, toj je smetalo kad dišeš.", neki su ipak odabrali da stanu na stranu komšinice.

"Roditelji izbacili decu iz stana da bi imali mir i tišinu, ali je komšinica veštica jer isto hoće mir i tišinu. I onda se još šeruje kako su deca duhovita, a ustvari su nevaspitana!".

Neki su se i poistovetili sa njenim mukama:

"Najgore od svega izađeš napolje i ljubazno sve im objasniš, smeju ti se i kažu možemo, ne možeš nam ništa. Odu i posle par minuta vrate se i namerno još jače udaraju i govore "baba ne smaraj".

"Nije simpatično, nije duhovito, već je izraz drskosti i nevaspitanja. Povladjivanje od strane roditelja od njih stvara drske i bahate ljude."

Šta vi mislite, ko je u pravu? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.