Gori planeta zbog Putina i Erdogana! Turčin i Rus nezaustavljivi - pazite šta se odigralo, ovo može sve da promeni!
Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, Foto: PA-EFE/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO / POOL

ZEMLJOTRES

Gori planeta zbog Putina i Erdogana! Turčin i Rus nezaustavljivi - pazite šta se odigralo, ovo može sve da promeni!

Putin je kazao da je Kijev do sada dva puta odbio pregovaračke inicijative o konfliktu u Ukrajini

Objavljeno:

Rusija je spremna na razumne kompromise kako bi rešila ukrajinsko pitanje, ali nema suštinskih pregovora, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

„Spremni smo da tražimo kompromise, spremni smo da pravimo te razumne kompromise, ali ne želim sada da ulazim u detalje, jer nema suštinskih pregovora, a druga strana to odbija“, rekao je Putin u intervjuu za televiziju Rusija 1, prenela je RIA novosti.

Putin je kazao da je Kijev do sada dva puta odbio pregovaračke inicijative o konfliktu u Ukrajini, koje je Rusija prethodno pristala da razmotri.

Komentarišući predloge Turske o krizi u Ukrajini, Putin je rekao da je neophodno shvatiti na šta je Ukrajina spremna.

Putin je naveo da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, tokom sastanka u Kazanju na marginama samita BRIKS -a, predložio inicijative u vezi sa ukrajinskom krizom.

Predsednik Rusije je rekao da će te inicijative proučiti.

„Kada smo se dogovorili, želim još jednom da ponovim, da nastavimo kontakte na ovu temu, dan kasnije su ukrajinski partneri odjednom objavili da nisu spremni. To se desilo jednom i drugi put, ali na kraju krajeva treba da shvatimo da li su spremni ili nisu spremni, za šta su spremni, samo je potrebno vreme za detaljno razmatranje predloga koji su došli sa turske strane“, rekao je Putin.

Bonus video:

04:29

Sada je prelomni period, zato je pojačan intezitet ofanziva Analiza rusko-ukrajinskog fronta: Putin ima OVAJ cilj pre jeseni!

(Espreso/ Agencije/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.