Pronašli stari telefon ispod stepenica, pa se šokirali: Od onoga što su pronašči u njemu nije im bilo dobro! (FOTO)
Mobilni telefon, Foto: Printscreen/TikTok/domeafavorstl

nesvakidašnje

Pronašli stari telefon ispod stepenica, pa se šokirali: Od onoga što su pronašči u njemu nije im bilo dobro! (FOTO)

Roditelji su pronašli prodavca koji je imao bateriju i punjač za dotični LG model

Objavljeno:

Brojni korisnici TikToka “lome mozak” pokušavajući da povežu detalje neobične priče, koju je podelila mlada mama, Di Kraford.

Ona je objavila seriju snimaka u kojima objašnjava kako je 9-godišnji sin Grejson pronašao stari telefon ispod stepenica u kući, ali i događaje koji su potom usledili.

Dakle, sve je počelo pronalaskom telefona, koji je kasnije identifikovan kao stariji model LG Shine. Kada je uzbuđeni dečak “prijavio” svoje otkriće roditeljima, nastala je pometnja.

“Obožava da sve ispituje i samo je rekao: ‘O bože, pronašao sam Ajfon’. Otišla sam u hodnik kuće i shvatila da drži telefon u ruci. Pokazao mi je mesto između tepiha i stepenica, odakle ga je izvukao”, ispričala je Di.

Niko u porodici nije mogao da prepozna uređaj, niti su mogli da ga uključe. Pozvali su prethodnog vlasnika kuće, ali on nije znao ništa o njemu.

Zbunjena otkrićem u kući - u kojoj živi s porodicom više od 10 godina, Di je odlučila da priču podeli na TikToku, prenosi People.

@domeafavorstl What a blast from the past. This had to belong to the previous owners of our home we have lived here ten years. #hiddengems #lgphone #vintage ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

U međuvremenu, roditelji su pronašli prodavca koji je imao bateriju i punjač za dotični LG model. Tako su uspeli da ga uključe.

Izlistali su kontakt listu, ali nisu prepoznali nijedan broj. Zatim su pogledali galeriju sliku i ostali bez teksta.

Na jednoj fotografiji su videli psa koji je veoma ličio na njihovoh starog porodičnog ljubimca Klarka.

“Sličnost je neverovatna”, rekla je Di, a novo otkriće samo je produbilo misteriju.

@domeafavorstl Replying to @chickadee lets make this fun…when i get 100 new followers ill post more messages. And YES there are pictures… #viralvideos #burnerphone #fypシ゚viral #fyp #lostphone #missingphone #1997 #vintage ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

“Kopajući” dalje, pronašli su kontakt za hitne slučajeve i dobili nepoznatu ženu koja u prvom trenutku nije želela da “sarađuje”.

Kada je Di objasnila o čemu se radi, nevoljno je podelila nekoliko informacija. Ispostavilo se da je uređaj pripadao njenoj ćerki, koja je živela u kući iza njihove.

Ona je istakla da je telefon, kao i njegov sadržaj, ne zanima!

Ovakav rasplet je zaintrigirao korisnike TikToka koji nisu shvatili zašto ćerka nije želela nazad svoj uređaj.

Tako su određena pitanja ostala bez odgovora, ali je porodica Kraford bar pronašla vlasnika misterioznog telefona.

Bonus video:

03:14

SVAKO KO IMA TELEFON POSTAJE MEDIJ Ko je lažna elita u kojoj caruje autošovinizam? Barac: Činjenice preuzimaju sa društvenih mreža, a prave studije nema!

(Espreso/Telegraf.rs/S.K./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.