Devojka tražila telefon u kontejneru, a onda pronađena spaljena na deponiji: Ovo nema ni u filmovima strave i užasa
Španska policija, Foto: EPA/Mariscal

jezivo

Devojka tražila telefon u kontejneru, a onda pronađena spaljena na deponiji: Ovo nema ni u filmovima strave i užasa

Devojka otišla u provod na Majorci, a onda završila spaljena na deponiji

Objavljeno:

Devojka Agostina Rubini Medina (24), studentkinja koja je sa prijateljima otišla u provod na Majorku u Španiju, verovatno je zgnječena u kamionu za smeće, piše "San". Policija je saopštila da je najverovatnije u pitanju nesrećan slučaj.

Agostina je nestala pre više od dve nedelje nakon noćnog izlaska sa prijateljima u Palmi. Španska policija smatra da se ona, kako se sumnja, onesvestila dok je kopala po kontejneru da bi pronašla telefon.

U tom trenutku joj je pozlilo i zaspala je. Radnici komunalnog preduzeća nisu je ni primetili, već su je ubacili u kamion gde je zgnječena i na kraju je bačena na deponiju gde se spaljuje smeće.

Radnik u prodavnici blizu autobuske stanice rekao je da je video devojku i da je bila mrtva pijana. Još jedna osoba ju je videla i navela je da je video njenu tašku pored kontejnera po kojem je tražila svoj mobilni telefon.

"Glavna hipoteza je da je ušla u kontejner da uzme nešto i da je imala nesreću da se loše osećala u kontejneru", saopštila je inspektor Angel Ruiz.

Bonus video:

02:02

Policija zatekla beživotna tela bračnog para dok su i dalje bili zagrljeni!

(Espreso/Mondo/Aleksandar Blagić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.