Evo kako danas izgleda najlepša devojčica na svetu! Sada ima 23 godine (FOTO)
Tilan Blondo, Foto: printscreen/instagram/thylaneblondeau

JOŠ JE LEPŠA

Evo kako danas izgleda najlepša devojčica na svetu! Sada ima 23 godine (FOTO)

Sarađivala je s brojnim velikim brendovima, a mnogi su zaboravili veliki skandal koji je mogao prekinuti njenu karijeru

Objavljeno: 14:05h

Tilan Blondo 2007. godine proglašena je najljepšom devojčicom na svetu. Tada je imala samo šest godina, a svi su joj predviđali blistavu karijeru u svetu modelinga.

Danas Tilan ima 23 godine, a nedavno je snimljena na jednoj plaži u Majamiju. Njena vitka figura u bikiniju oduševila je javnost, bila je bez šminke, čime je dokazala da je do danas ostala sigurna u svoju prirodnu lepotu. Ćerka je fudbalera Patricka Blondeaua i francuske glumice Veronice Loubry, a prvi put je prošetala modnom pistom kada je imala samo četiri godine.

Sarađivala je s brojnim velikim brendovima, a mnogi su zaboravili veliki skandal koji je mogao prekinuti njenu karijeru.

Kada je imala samo 10 godina, pozirala je za naslovnicu ‘Voguea’, a ono što je trebalo biti high-fashion snimanje pretvorilo se u pravu katastrofu.

Thylane Blondeau, Tajlejn Blondu
foto: printscreen/instagram/thylaneblondeau

Naime, devojčica je na naslovnici pozirala potpuno našminkana, u štiklama na visoku petu. Izgledala je puno starije, a zbog svega je dobijala čak i pretnje smrću.

Mnogi su tada optužili njene roditelje da su je bacili pedofilima, pogotovo kad je i njena majka izjavila da je bila šokirana fotografijama kad ih je videla, ali samo zato što su desetogodišnjoj devojčici dopustili da nosi ogrlicu vrednu nekoliko miliona dolara.

Bonus video:

01:42

Najnovije informacije o stanju dečaka (9) koga je udario bahati vozač u Novom Beogradu

(Espreso/Azra.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.