Devojčica (4) poginula zbog stvari koju svako dete radi: Stradala pred majkom, braćom i sestrama - tuga do neba!
Devojčica, Foto: Printscreen/ Facebook

PRETUŽNO

Devojčica (4) poginula zbog stvari koju svako dete radi: Stradala pred majkom, braćom i sestrama - tuga do neba!

Iako je jedan prolaznik pokušao da joj pruži prvu pomoć i započne reanimaciju pre dolaska hitne pomoći, devojčica je nažalost preminula u bolnici

Objavljeno:

Skakanje po krevetu, igra koju gotovo svako dete na svetu makar jednom u svom životu uradi, došlo je glave četvorogodišnjoj devojčici iz Vašingtona. Maria, kako se dete zove, skakala je po krevetu sa braćom i srećama, nakon čega je u jednom trenutku ispala kroz prozor.

Tragičan događaj dogodio se u Šorlajnu, država Vašington, kada je četvorogodišnja devojčica Miaš Marie izgubila život dok se igrala sa svojim sestrama i braćom. Devojčica je pala kroz otvoren prozor nakon što je izgubila ravnotežu dok je skakala po krevetu svoje majke.

Skakali po krevetu, jedno od dece otvorilo prozor

Majka devojčice, Najaha Čanceler, objasnila je kako se nesreća dogodila. Dok je nadgledala Mariu njenu braću i sestre, jedno od dece je slučajno otvorilo prozor u njenoj sobi. Maria je tada, nakon što je izgubila ravnotežu, pala na mrežu koja je prekrivala prozor, ali je mreža popustila pod njenom težinom. Devojčica je pretrpela smrtonosne povrede, a obdukcija je pokazala da je uzrok smrti tupa trauma usled pada.

Iako je jedan prolaznik pokušao da joj pruži prvu pomoć i započne reanimaciju pre dolaska hitne pomoći, devojčica je nažalost preminula u bolnici.

Svedok događaja, Andre Aleksander, izjavio je za KIRO: "Čuo sam vrisak i otišao iza kuće. Video sam da je devojčica pala kroz prozor.“

Aleksander je takođe istakao hrabrost prolaznika koji je sam izvodio reanimaciju preko četiri minuta.

Majka nema od bola, ljudi sakupljaju novac za porodicu

Majka devojčice, u razgovoru za medije, rekla je da nema reči kojima bi opisala svoju tugu, kao i da se sada trudi da ostane jaka zbog svoje druge dece.

"Kao majka, tvoj posao je da zaštitiš svoju decu po svaku cenu. Pokušavam da ostanem jaka zbog svoje druge dece.“, rekla je ona.

U čast male Marie otvorena je stranica za prikupljanje pomoći na servisu "Go fund me", gde je opisana kao "prelepa, draga i puna života“, a porodica je poručila da će „zauvek biti u njihovim srcima.

Bonus video:

12:51

Eutanazija - pravo na dostojanstvenu smrt ili moralni greh?

(Espreso/ Blic/ Daily Express/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.