Da li je ovo moguće? Mlada bacila bidermajer, a Crnogorke... Zbog ovog snimka gori region - kakva blamaža! (VIDEO)
Tuča oko bidermajera, Foto: Printscreen/ Instagram/ podgoricki_vremeplov

ŠOK!

Da li je ovo moguće? Mlada bacila bidermajer, a Crnogorke... Zbog ovog snimka gori region - kakva blamaža! (VIDEO)

Kada jedan od najlepših trenutaka preraste u svađu i valjanje po podu...

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Instagram se pojavio snimak sa jedne svadbe zbog kog je ceo region zanemeo. Video je objavljen na stranici "Podgorički vremeplov", a nesvakidašnja situacija koja se odigrala je mnoge šokirala.

Naime, u pitanju je jedan od trenutaka koji je mnogim pripadnicama lepšeg pola možda i najomiljeniji - bacanje bidermajera - samo što je u ovom slučaju to preraslo u svađu i valjanje po podu.

Na početku video snimka, za koji se pretpostavlja da je zabeležen negde u Crnoj Gori, vidimo mladu kako baca bidermajer devojkama koje stoje iza nje i čekaju da saznaju koja će ga uhvatiti i "udati se sledeća".

Međutim, ono što je šokiralo i goste i sve koji su pogledali ovaj snimak, jeste trenutak kada su se tri devojke sukobile oko istog.

One su pokušavale jedna drugoj da ga iščupaju iz ruku, a cela situacija je jako brzo eskalirala, pa su sve tri završile na podu.

U početku su se zvanice smejale ovom prizoru, međutim kada su primetili da devojke ne odustaju, počeli su da prilaze kako bi ih razdvojili.

- "E budaletine, da znate kako je bježale bi glavom bez obzira", "Odavno ne videh veću želju za udajom", "Da znate šta vas čeka i kroz prozor bi pobegle kad mlada baca bidermajer", "Sramota za ženski rod!" - su samo neki od komentara.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

00:09

Svadba

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.