Zamešala nikad većim grudima ispred mladoženje, bukvalno mu ih je pod nos gurnula, a mlada... Pukla bruka! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ X/ The Instigator

A KAKO BISTE VI REAGOVALI?

Zamešala nikad većim grudima ispred mladoženje, bukvalno mu ih je pod nos gurnula, a mlada... Pukla bruka! (VIDEO)

Muške zvanice su hitro izvadile mobilne telefone da snimaju, činilo se da im je samo to trebalo da provod bude poptun, ali je, ipak, najviše intrigirala reakcija mlade i mladoženje

Objavljeno:

Da li se mlada smejela zbog prizora ili od muke, pitaju se brojni korisnici društvenih mreža zbog jednog vrlo popularnog snimka sa svadbe - koji je za samo nekoliko dana videlo čak dva miliona ljudi! U jednom je većina saglasna - ovakvo 'iznenađenje' nije bilo umesno, a ni uviđavno prema nevesti, kojoj se na licu čitala ogromna nelagoda.

Na jednoj svadbi desila se nesvakidašnja situacija. Naime, dok su mladenci i gosti plesali na podijumu za igru pred njima se iznenada pojavila trbušna plesačica - vrlo izraženih oblina i velikih grudi. Muške zvanice su hitro izvadile mobilne telefone da snimaju, činilo se da im je samo to trebalo da provod bude poptun, ali je, ipak, najviše intrigirala reakcija mlade i mladoženje.

Izgledalo je kao da ni jedno, ni drugo ne znaju kako da se ponašaju u ovoj 'igri troje', ali da se veseli mladoženja mnogo bolje prilagodio novonastaloj situaciji, pa je 'prihvatio' ples sa trbušnom plesačicom koja mu je zavodljivo igrala 'pred nosem'.

Mladoženja se 'prilagodio' igri, mlada pokušavala da bude 'kul'

Mlada je za to vreme pokušavala da bude 'kul' i da učestvuje u plesu, trudeći se i da zadrži širok osmeh na licu, ali po govoru tela se moglo zaključiti da joj je poprilično neprijatno. A i plesačica nije na nju obraćala mnogo pažnje. Svoje provokativne pokrete usmerila je prema njenom novopečenom suprugu.

Komentari na društvenoj mreži X su planuli velikom brzinom, a velika većina njenih korisnika izrazila je šokiranost postupcima igračice i opštim prizorom.

"Zašto igra tako sa mladoženjom? Jako neumesno", "Sigurna sam da je mlada u sebi naziva najpogrdnijim imenima", "Meni se čini da je i mladoženji mnogo neprijatno, kao da je tu telom, a u mislima ko zna gde", "Mlada u fazonu - ženo, pretera si, smanji doživljaj", "Ovo je novi nivo predinfarktnog stanja", "Za ovo treba imati samokontrolu, ja bih napravila takvu scenu, da bismo se razveli istog dana", pisala su brojni tviteraši ispod viralnog snimka.

"U Egiptu je to običaj"

Iako nije poznato mesto održavanja svadbe, pojedini su posumnjali da je u pitanju Egipat, pa objasnili da je na njihovim venčanjima trbušni ples svojevrsna tradicija - s tim da poslednjih godina sve više devojaka iz drugih zemalja, pogotovo Rusije, dolazi da zabavlja goste i mladence.

A kada smo kod toga - gosti su se nesumnjivo dobro zabavili, a nadamo se da su njihovo ushićenje bar upola podelili mlada i mladoženja.

Bonus video:

00:09

Svadba

(Espreso/ Zena.blic/ Viktor Veličković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.