Poznati političar imao aferu sa popularnom influenserkom: Isplivali detalji neviđenog skandala (FOTO)
Ljubavni par, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

SKANDALČINA

Poznati političar imao aferu sa popularnom influenserkom: Isplivali detalji neviđenog skandala (FOTO)

Đenaro Sanđulijano javno je priznao da je imao aferu sa modnom influenserkom Marijom Rozarijom Boćom, sa kojom je prekinuo nakon strastvene afere

Objavljeno:

Italijanski parlament trese neviđeni skandal nakon što je otkriveno da je ljubavnica ministra kulture snimala sebe nekoliko puta u parlamentu sa tajno kamerom sakrivenom u njenim naočarima.

Đenaro Sanđulijano (62) javno je priznao da je imao aferu sa modnom influenserkom Marijom Rozarijom Boćom, sa kojom je prekinuo nakon strastvene afere.

Ispričao je da je fatalnu Mariju upoznao na žurci u Napulju u maju ove godine, ali je završio aferu sa njom između kraja jula i početka avgusta.

U očiglednom naletu besa, 41-godišnja ljubavnica, visokoobrazovana žena sa dve diplome ekonomije, objavila je privatne razgovore koji su navodno umešali Sanđulijana u skandal sa korupcijom i zloupotrebom javnih sredstava.

Marija tvdi da je njen bivši ljubavnik koristio javna sredstva za plaćanje njenih putovanja, dao joj poverljive informacije i imenovao je za specijalnog savetnika uprkos očiglednom sukobu interesa, piše Linda Ikejis Blog.

Činilo se da je Boća podržala svoje tvrdnje audio snimcima telefonskih razgovora sa vladinim zvaničnicima, slikama avionskih karata i fotografijama programa za zvanične vladine događaje. Takođe je koristila naočare za sunce koje imaju ugrađen mikrofon i kameru, da se snima u zgradi parlamenta, gde je zabranjeno snimanje.

Ministar tvrdi da je većinu njenih putovanja platio iz svog džepa i negirao je da je njegovo ministarstvo odobrilo savetnički ugovor.

- Nije imala pristup poverljivim dokumentima - rekao je Đenaro.

Međutim, ona je pokušala da opovrgne to, objavljujući dokumenta na "Instagramu" za koje je tvrdila da dokazuju njenu umešanost u zvanične sastanke.

Izvinjenja

U intervjuu sa italijanskim medijima u sredu, Đenaro se u suzama izvinio svojoj supruzi Federiki Korsini.

- Prva osoba kojoj moram da se izvinim, koja je izuzetna osoba, jeste moja supruga - rekao je.

Takođe je rekao da se izvinio svojoj šefici Đorđi Meloni, za koju je rekao da je odbila njegovu ostavku.

Bonus video:

06:44

NOVA EVROPA ĆE MNOGO OZBILJNIJE RAZMIŠLJATI O RATU Analiza izbora za Evropski parlament: Koliki će biti uticaj Vašingtona na EU?

(Espreso/24sedam/Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.