"Jedva se oprostio od advokatice, naginjao se, gledao je, želeo je": Vejd se jedva suzdržao nakon smrtne kazne!
Vejd Vilson, Foto: Tiktok printscreen

ne prestaje da šokira

"Jedva se oprostio od advokatice, naginjao se, gledao je, želeo je": Vejd se jedva suzdržao nakon smrtne kazne!

Trenutno 274 muških zatvorenika čeka smrtnu kaznu u ovom objektu, koji može da primi do 1.486 zatvorenika u ukupnom broju

Objavljeno: 10:37h

Vejd Vilson, koji je u utorak osuđen na smrt zbog dva ubistva, ponovo je osuđen u četvrtak zbog optužbi za trgovinu drogom.

Vilson je dobio smrtnu kaznu zbog ubistava Kristine Melton (35) i Diane Ruiz (43) iz 2019. godine.

Preživio je predoziranje drogom u zatvoru okruga Lee 2023. godine dok je čekao suđenje za ubistva. Ovaj incident je pokrenuo istragu u Šerifovoj kancelariji okruga Lee.

Istražitelji su otkrili da je trgovao ilegalnim drogama u zatvoru. Četiri druge osobe su takođe optužene u ovom incidentu. Njihovi slučajevi su još uvek u postupku.

Vilson je dobio kaznu od 12 godina za pokušaj trgovine amfetaminima ili metamfetaminima u količini između 28 grama i 200 grama. Takođe je naloženo da plati kaznu od 50.000 dolara, troškove suda i troškove gonjenja.

Kazne će služiti paralelno sa njegovim dvema smrtnim kaznama.

Vilsonovi usvojitelji su na emotivnom saslušanju u utorak detaljno opisali njegove borbe sa mentalnim poremećajem i zavisnošću od droge.

„Vejd je bio veseo dete, voleo je svoje roditelje i sestre i bio je mnogo voljen“, napisali su roditelji.

„Ali tokom tinejdžerskih godina, a posebno u ranim godinama odraslog života, Vejd je počeo da se povlači, postajući povučen, nepredvidiv i depresivan. Zatim se njegovoj zavisnosti pridružio mentalni poremećaj i postao je, iskreno, paranoičan i deluzivan, a osećaj gubitka je postao sve oštriji.“

Njegovi roditelji su tražili od suda da ne izrekne smrtnu kaznu.

"Bez obzira na sve, Vejd je još uvek naš sin i volimo ga“, rekli su Vlsonovi roditelji. „Nade i snovi njegovog života su već izgubljeni, ali ljudsko biće je još uvek tu negde, mučeno izvan onoga što većina nas može da zamisli.“

Bivši školski drug Vilsona koji je ranije razgovarao sa medijima rekao je kako je izgledao početak njegove zavisnosti od droga.

„Niko nije jeo, Vejd uopšte nije konzurirao hranu. Samo su razmenjivali droge, što mi je bilo veoma čudno“, rekao je on ranije.

Vilson će služiti svoje kazne u Kazneno-popravnom zavodu Union u Raifordu.

Trenutno 274 muških zatvorenika čeka smrtnu kaznu u ovom objektu, koji može da primi do 1.486 zatvorenika u ukupnom broju.

Dve žene takođe čekaju smrt u Lowell Annex.

Mnogi "obožavaoci" Vejd Vilsona i dalje ne mogu da se pomire sa odlukom porote i sudije, pa i dalje prave snimke u kojima ga veličaju, a najviše se bave odnosom Vejda i njegove advokatice. Uporno tvrde da je između njih postojala velika hemija, kao i da njoj sada sigurno nije lako što se nije izborila za doživotnu robiju.

"Pogledajte kako se gledaju", "sigurno je voli", "hemija je očigledna", samo su neki komentari na TikToku.

Snimak pogledajte ispod:

Bonus video:

02:45

MALOLETNIKA OTELI I PRETUKLI ZBOG NOVČANOG DUGA! Advokat Todorović za Kurir televiziju: Evo šta čeka počinioce ovih krivičnih dela

(Espreso/J.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.