Horor! Školski autobus uleteo u grupu učenika, poginulo dosta dece i roditelja! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

Horor! Školski autobus uleteo u grupu učenika, poginulo dosta dece i roditelja! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Petoro dece i šestoro roditelja stradalo je kada je školski autobus uleteo među okupljene na ulazu u srednju školu u gradu Tai-Jan. Trinaest osoba je povređeno.

Objavljeno: 08:11h

Školski autobus uleteo je u masu učenika na ulazu u srednju školu u gradu Taijan u provinciji Šandong na istoku Kine i usmrtio najmanje 11 osoba, saopštile su danas lokalne vlasti okruga Dongping.

Petoro dece i šestoro roditelja stradalo. Trinaest osoba je povređeno.

Nesreća se dogodila nešto posle 7 časova ujutru kada je autobus za prevoz učenika, udario u veću grupu okupljenu pored puta, prenosi agencija Sinhua.

Uzrok ove nesreće još uvek nije poznat, ali bezbednost u preopterećenim školskim autobusima već dugo predstavljala problem u Kini, ocenjuje AP.

U nesreći koja se dogodila 2017. godine, dvanaest osoba, uključujući 11 mališana iz vrtića, poginulo je kada je školski autobus sleteo sa puta i zapalio se u gradu Vejhai takođe u provinciji Šandong.

U toj nesreći su poginuli vozač, šestoro kineske dece i petoro dece iz Južne Koreje, ali do danas nije rasvetljeno da li je nesreća bila namerno izazvana ili se dogodila zbog greške vozača, preneo je AP.

Bonus video:

00:08

Požar kod Aranđelovca

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.