Bakuta iz Rusije oplela po Amerima za sve pare, nije birala reči: Oglasili se i oni, a onda je usledio šok! (VIDEO)
Baka iz Rusije, Foto: Printscreen/ Instagram/ sashameetsrussia

GORE MREŽE!

Bakuta iz Rusije oplela po Amerima za sve pare, nije birala reči: Oglasili se i oni, a onda je usledio šok! (VIDEO)

Lepa Saša je ovu baku prvo pitala da li bi živela u Americi, a odgovor koji je usledio - i nije neko iznenađenje

Objavljeno:

Saša je, kako navodi na svom profilu na društvenoj mreži, rusko/američka devojka koja trenutno istražuje i snima prelepu, divlju, i često neshvaćenu Rusiju i na svojim nalozima na društvenim mrežama pokušava da razbije stereotipe vezane za ovu zemlju.

Ona neretko intervjuiše Ruse, a teme ovih razgovora su uglavnom Amerikanci, pa je tako jednom prilikom vodila razgovor sa bakom o trenutnom predsedniku Sjedinjenih Država Džozefu Bajdenu, kao i o njegovom prethodniku (a možda i nasledniku) Donaldu Trampu.

Lepa Saša je ovu baku prvo pitala da li bi živela u Americi, a odgovor koji je usledio - i nije neko iznenađenje.

- "Ne, nikada.Nikada ne bih menjala Rusiju za drugu zemlju, posebno ne za Ameriku. Oni ne mogu ni da odaberu normalnog, pametnog predsednika. Gde nalaze ove kandidate? Ni jedan nije dobar. Recite im." - rekla je ova Ruskinja.

- "Ko je ovaj Bajden kod imaju? Njemu nisu svi klikeri na broju, a ni Tramp nije ništa bolji. Ne može li Amerika naći pristojnu osobu za funkciju predsednika? - zaključila je ona.

Ovaj video snimak naravno nije prošao nezapaženo, pa su se komentari na njega samo ređali.

- "Ruske bake su najbolje. Ona ima moj glas... i moje srce."

- "Volim ovu damu! Iskrenost je sjajna".

Većina korisnika ove društvene mreže se složilo sa ovom bakom iz Rusije, a ono što je posebno zanimljivo jeste da je među njima bilo i Amerikanaca.

- "Ne mogu reći da se ne slažem sa njom. Nemojte me pogrešno shvatiti... Volim svoju zemlju ( Ameriku ), ali i ja bih radije živeo u Rusiji u ovom trenutku".

- "Volim što je bila iskrenija prema nama nego što je to bilo ko od nas prema sebi ovde (iako se svi slažemo) ali nekako je to naša realnost do danas".

Šta mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

04:12

SRUŠEN JE MIT NEPOBEDIVOG PUTINA, RUSIJA VIŠE NIJE BEZBEDNA Analitičari: Ukrajina je potpuno ovladala proizvodnjom OVOG ORUŽJA

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.