Sara nadrogirala bebu drogom 50 puta jačom od heroina! Otac zatekao stravičan prizor, anđelu nije bilo spasa!
Sara, Foto: Charleston County Sheriff's Office

HOROR

Sara nadrogirala bebu drogom 50 puta jačom od heroina! Otac zatekao stravičan prizor, anđelu nije bilo spasa!

Policija je primila uznemirujući poziv zbog čega je odmah izašla na teren, a u porodičnom domu zatekla je tragičan prizor

Objavljeno:

Desetomesečna beba iz Južne Karoline, u SAD, preminula je od predoziranja fentanilom jer su njena lutka, kao i duda i flašica, bile obložene ovom izuzetno jakom i smrtonosnom drogom.

Njena majka, Sara Konstans Šakeri Tejlor (39), sumnjiči se za devojčicinu smrt. Pored toga, Sara je osumnjičena i za organizovanje tuče pasa, navodi se u saopštenju kancelarije šerifa okruga Čarlston.

Detetov otac, Sandi Gaters (41), vratio se sa posla u 15 časova, 15. maja, i pronašao svoju beživotnu ćerku kako leži na stomaku, na ivici kreveta dok je njena majka spavala.

Policija je primila uznemirujući poziv zbog čega je odmah izašla na teren, a u porodičnom domu zatekla je tragičan prizor.

Hitne službe su pokušale da spasu devojčicu, ali nažalost, nije joj bilo spasa. Ubrzo, u bolnici, malena je proglašena mrtvom. Odrađen je toksikološki test gde je potvrđeno da je umrla od trovanja fentanilom.

Vlasti su bile zapanjenje količinom droge koja je pronađena u bebinom organizmu i zaključili da je drogu mogla da uzme samo oralno.

"Dokazi su prikupljeni u porodičnoj kući, a uključivali su dudu koju je beba koristila, flašice, novčanicu sa drogom u prahu. Svi predmeti su bili pozitivni na fentanil", navodi se u policijskom saopštenju.

Majka je navodno priznala da je ranije koristila fentanil i bila je svesna efekata, ali je odbila da da krv na dan kada joj je ćerka umrla, piše Mirror.

"Kao roditelj, potresa me činjenica da postoje ljudi koji su tako nemarni prema svojoj deci. Ova majka je donela užasnu odluku i gledajte dokle ju je to dovelo", rekao je šerif Kristin Graciano.

Inače, fentanil je sintetička droga koja je 50 puta jača od heroina.

Međutim, tu policijskom istraživanju nije bio kraj. Majka je na kraju optužena i za organizovanje borbe pasa. Oko 15 pasa, uglavnom pitbulova, pronađeno je na porodičnom imanju.

Psi su pronađeni "vezani i zatvoreni u kaveze u prostorijama koje su planski pravljene za borbe". Otkrivene su i trake za trčanje i digitalni uređaji za merenje težine zakačene za ogrlice za pse.

Svi dokazi upućivali su na ilegalne borbe pasa.

Majka još uvek nije optužena u slučaju ubistva svoje ćerke.

Bonus video:

00:35

DROGA IZ KINE UBILA 100.000 AMERIKANACA! Fentanil došao na Balkan: Ovo su za medije poručili iz kancelarije za borbu protiv droge

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.