Evo šta radi Vladimir Putin dok Ukrajinci prodiru u Rusiju i ubijaju mu vojnike! (VIDEO)
Vladimir Putin i Ramzan Kadirov, Foto: EPA-EFE/VYACHESLAV PROKOFYEV/SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

susret lidera

Evo šta radi Vladimir Putin dok Ukrajinci prodiru u Rusiju i ubijaju mu vojnike! (VIDEO)

Uz Putina je stajao Ramzan Kadirov!

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin je, dok ukrajinska vojska prodire u Rusiju i dok mu vojska gine, otputovao u Čečeniju, gde je snimljen u prilično neobičnom ambijentu.

Naime, prvi čovek Rusije je prilikom posete Groznom gledao 16-godišnjeg sina čečenskog lidera Ramzana Kadirova kako puca na poligonu.

Putin je Adama Kadirova, jednog od Ramzanovih sinova, posmatrao s balkona sa slušalicama na ušima, dok je mladić izvodio taktičke vežbe pucanja na poligonu.

Uz Putina je stajao Ramzan Kadirov, piše Jutarnji list.

Podsetimo, Adam Kadirov je prošle godine optužen zbog toga što je pretukao zatvorenika, mladog Ukrajinca, optuženog za spaljivanje Kurana.

Kadirov je tada rekao da je ponosan na sina, a komentare je objavio na Telegramu sa snimkom na kojoj se vidi mladić kako šakama i nogama udara drugog čoveka koji se sklupčao na stolcu pre nego što ga je srušio na pod i udario glavom.

Kasnije je imenovan za glavnog telohranitelja svog oca, a postao je i nadzornik škole za obuku čečenskih specijalnih snaga u Gudermesu.

Bonus video:

04:27

PUTIN POISTOVEĆEN SA NAJVEĆIM TERORISTIMA, ON JE PRETNJA BROJ 1 Lunić na samitu NATO: Zapadni Balkan na udaru HIBRIDNIH PRETNJI

(Espreso/Jutarnji list/L.G./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.