Otkriveno šta je kraljica Elizabeta mislila o Trampu i Melaniji: Za zanosnu Slovenku je imala samo jedno da kaže!
Kraljica Elizabeta sa Donaldom i Melanijom Tramp, Foto: White House Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

NIJE JOJ BILO JASNO...

Otkriveno šta je kraljica Elizabeta mislila o Trampu i Melaniji: Za zanosnu Slovenku je imala samo jedno da kaže!

Kraljica Elizabeta II za života je dva puta ugostila bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa

Objavljeno:

U novoj biografiji britanske kraljice Elizabete II otkrivene su mnoge stvari između ostalog i njeno mišljenje o porodici Tramp.

Naime, u pomenutom delu, kraljica Elizabeta II za života je dva puta ugostila bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i njen generalni zaključak jeste da je "veoma nepristojan".

Kako je navedno na portalu "Times", pokojnoj kraljici se nije dopalo to što je Donald sve vreme gledao preko njenog ramena, jer je ona to protumačila kao da traži nekog interesantnijeg.

"Tokom svoje vladavine, njeno visočanstvo je zabavljalo mnoge kontroverzne strane lidere, uključujući Bašara al Asada, Roberta Mugabea, Idi Amina, Donalda Trampa, japanskog cara Hirohita i Vladimira Putina. Možda nije smatrala njihovo društvo prijatnim, a možda je čak i diskretno izgovorila koju reč neodobravanja," napisao je Kreg Braun u novoj knjizi "Putovanje oko kraljice".

Kreg je, takođe, naveo da je kraljica verovala da njegov brak sa suprugom Melanijom „neka vrsta aranžmana“ jer joj nije bilo jasno zašto bi Melanija inače ostala u braku sa njim.

Nasuprot kraljičinom mišljenju, bivši američki predsednik svojevremeno je izjavio da misli da je bio jedan od kraljičinih omiljenih gostiju.

Kraljica Elizabeta i Donald Tramp
Kraljica Elizabeta i Donald Tramp foto: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Podsetimo, Donald Tramp i pokojna kraljica Elizabeta II prvi put su se sreli u julu 2018. godine, kada je američki predsednik prisustvovao čajanki u zamku Vindzor. Mimo toga što joj je nezainteresovano gledao preko ramena, Donald je odmah na početku čajanke ostavio kraljicu, koja je tada imala 92 godine, da ga čeka na vrućini celih 10 minuta dok je on radoznalo zagledao počasnu stražu.

Nakon kraljičine smrti, 8. septembra 2022. godine, Donald i Melanija Tramp su izdali saopštenje u kojem su naveli da će zauvek poštovati vreme koje su proveli sa njom, kao i da nikada neće zaboraviti njeno prijateljstvo, mudrost i fantastičan smisao za humor.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/ Kurir/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.