Klinton obrisao pod Trampom, patosirao ga kao niko: Pazite samo šta je javno izgovorio, ovaj snimak šokira! (VIDEO)
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

NEVERICA

Klinton obrisao pod Trampom, patosirao ga kao niko: Pazite samo šta je javno izgovorio, ovaj snimak šokira! (VIDEO)

Klinton je naglasio važnost američkih predsedničkih izbora u novembru i nužnost pobede nad republikancem i bivšim predsednikom Donaldom Trampom, kog je u govoru ismejao

Objavljeno:

Bivši američki predsednik Bil Klinton obratio se okupljenima treće večeri nacionalne konvencije Demokratske stranke, zahvalio je predsedniku Bajdenu na njegovoj službi, pa pohvalio demokratsku predsedničku kandidatkinju Kamalu Haris.

Klinton je naglasio važnost američkih predsedničkih izbora u novembru i nužnost pobede nad republikancem i bivšim predsednikom Donaldom Trampom, kog je u govoru ismejao, prenosi NPR.

Clinton: Izbor je jasan

"Pređimo na stvar. Ja sam prestar da bih rekao nešto pametno, ali još uvek sam mlađi od Trampa", rekao je 78-godišnji Klinton, što je izazvalo buran aplauz u dvorani.

"U 2024. godini imamo jasan izbor: 'Mi ljudi' i Kamala Haris nasuprot Trampa za kog postoji samo 'ja, ja i ja'", nastavio je Klinton.

"Ne prođe dan da ne budem zahvalan na šansi koju mi ​​je američki narod dao da budem jedan od 45 ljudi koji su imali dužnost predsednika. Čak i u lošim danima, još uvek možete učiniti nešto dobro", nastavio je Klinton.

"Kamala Haris jedina je kandidatkinja u ovoj trci sa vizijom, iskustvom, temperamentom da bude predsednica u dobrim i lošim danima. I da bude naš glas", rekao je između ostalog Klinton, prenosi Index.

Klinton je takođe pohvalio govor svoje supruge Hilari ranije ove sedmice, koja je istakla nadu da će Haris postati prva predsednica u istoriji SAD-a, što njoj nije pošlo za rukom 2016., kada je izgubila upravo od Trampa.

Bonus video:

04:10

DONALD TRAMP JE DŽON VEJN OVOG DOBA, PREDNOST JE OGROMNA! Eksperti: Postoji način da se trka izjednači? Mišel Obama je KLJUČNA

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.