Pukla bruka! Kamalin muž u centru skandala: Priznao da je dadilji napravio dete, imao je aferu sa ovom ženom! FOTO
Kamala i Dag, Foto: Printscreen/Instagram

JAVNOST U ŠOKU

Pukla bruka! Kamalin muž u centru skandala: Priznao da je dadilji napravio dete, imao je aferu sa ovom ženom! FOTO

Muž Kamale Haris je početkom ovog meseca javno priznao preljubu koju je napravio dok je bio oženjen sa Kerstin Emhof

Objavljeno: 10:30h

Suprug demokratske predsedničke kandidatkinje Kamale Haris, Dag Emhof, našao se u centru skandala nakon što je priznao da je varao svoju suprugu - i to sa dadiljom.

Muž Kamale Haris je početkom ovog meseca javno priznao preljubu koju je napravio dok je bio oženjen sa Kerstin Emhof. On je to uradio nakon što su u medije procurile informacije ne samo da je imao aferu sa dadiljom, već i da joj je napravio dete!

Porodična dadilja, Nadžin Nejlor, nije želela da zadrži bebu, i vrlo brzo je prekinula trudnoću, piše Dejli mejl. Dag Emhof odlučio je da progovori nakon ovih saznanja, ali nije komentarisao trudnoću svoje tadašnje ljubavnice.

"Tokom mog prvog braka, Kerstin i ja smo prošli kroz težak period zbog mojih postupaka. Preuzeo sam odgovornost i u godinama nakon toga, radili smo kroz stvari kao porodica i izašli smo jači“, rekao je sadašnji suprug Kamale Haris.

Dadilja sa kojom je Dag varao bivšu suprugu
Dadilja sa kojom je Dag varao bivšu suprugu foto: Printscreen/ Linkedin

Administracija predsednika Džoa Bajdena znala je za njegovu aferu i pre četiri godine, kada je odlučeno da Kamala Haris bude potpredsenica SAD. I sama Kamala je bila upoznata sa preljubom svog budućeg supruga još u vreme dok su se zabavljali, i, kako navodi CNN, on je tada već prekinuo svaki kontakt sa Nadžin Nejlor.

Plavokosa dadilja bila je i razlog raspada njegovog prvog braka, međutim izgleda da je njegova prva supruga Kerstin ne samo uspela da se izdigne iznad toga i da mu oprosti, već je kao velika pristalica Demokratske stranke podržala kandidaturu sadašnje supruge svog bivšeg, pa je viđena i na prvoj konvenciji u Čikagu.

Kisrten i Dag Emhof bili su u braku od 1992 do 2008. godine. U braku su dobili dvoje dece: sina Kola (29) i ćerku Elu (25). Sa Kamalom Haris venčao se 2014. godine.

Bonus video:

04:10

DONALD TRAMP JE DŽON VEJN OVOG DOBA, PREDNOST JE OGROMNA! Eksperti: Postoji način da se trka izjednači? Mišel Obama je KLJUČNA

(Espreso/ NewYork Post/ CNN/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.