Natalija otišla sama na letovanje, a onda je iščezla! Traže je dronovima i pomoću pasa, porodica digla uzbunu
Natalija Somova, Foto: Društvene mreže

potraga u toku

Natalija otišla sama na letovanje, a onda je iščezla! Traže je dronovima i pomoću pasa, porodica digla uzbunu

Natalija Somova iz Moskve nestala je u turskom odmaralištu

Objavljeno:

Ruskinja Natalija Somova (48) iz Moskve nestala je u turskom odmaralištu Marmarisu, piše "Sabah", a prenosi "Oreanda Njuz". Policija i spasioci za njom tragaju već 48 sati, ona je poslednji put viđena u subotu ujutru kada je izašla iz hotela u kojem je bila smeštena.

Natalija je prethodne večeri poslala fotografiju sa izleta članovima porodice koji tokom vikenda nisu uspeli sa njom da stupe u kontakt. Oni su zbog toga podigli uzbunu.

"Otišla je sama u Marmaris da se opusti. Trebalo je da se u ponedeljak vrati iz Turske. Ispostavilo se u ponedeljak ujutru da nije u sobi. Predstavnik turističke agencije, preko koje je putovala, takođe je nakon toga počeo da diže uzbunu", rekla je nećaka nestale Natalije za "MSK 1".

Utvrđeno je da je Natalija poslednji put viđena u subotu ujutru kako u trenerci napušta hotel. Ostali turisti iz grupe rekli su policiji da je Natalija imala plan da pređe prevoj koji je popularan među turistima i da se potom vrati u hotel vodenim taksijem.

Policija je traži pomoću dronova i pasa tragača. Dosad je pretraženo oko 10 kvadratnih kilometara. Natalija bi u sredu 21. avgusta trebalo da proslavi 48. rođendan. Radi u internatu za slepu decu u Moskvi.

Bonus video:

01:50

NESTANAK NA IZLETIŠTU BOJANINE VODE! Kurir na mestu misterije: Zatekli smo vrlo neprijatnu situaciju, OVO SU REKLI PRIJATELJI

(Espreso / MONDO / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.