Zbog ljubavnice ubio trudnu ženu i ćerke: Monstrum opisao masakr do detalja - Rekla je "ne, tata" kad sam uzeo...
Kris Vtas, Foto: Printscreen/Youtuve/DerekVanSchnayk

užas

Zbog ljubavnice ubio trudnu ženu i ćerke: Monstrum opisao masakr do detalja - Rekla je "ne, tata" kad sam uzeo...

Osuđeni ubica Kris je opisao njegove planove da ubije trudnu ženu i njihove dve ćerke u uznemirujućim pismima iz zatvora.

Objavljeno: 10:51h

Kristofer Kris Vats osuđen je zbog ubistva supruge Šanan i ćerkica Selest (3) i Bele (4) 2018. godine, a brutalne zločine počinio je da bi mogao da započne novi život sa ljubavnicom Nikol.

Osuđeni ubica Kris je opisao njegove planove da ubije trudnu ženu i njihove dve ćerke u uznemirujućim pismima iz zatvora. On trenutno služi tri doživotne kazne zvog ovih ubistava.

Ovaj slučaj uzburkao je svet 2018. godine kada je otkriveno da je Kris ubio celu svoju porodicu i pravio se kako su oni nestali, a išao je do te granice da se nekoliko puta pojavio na televiziji tražeći bilo kakvu informaciju o njegovoj navodno nestaloj porodici.

Kris Vats
foto: Printscreen/Youtuve/DerekVanSchnayk

Upravo ova priča postala je tema Netfliksovog dokumentarca, gde je otkriveno da je Kris skupio određenu "fan bazu", te nekoliko devojaka sa kojima je razmenjivao pisma iz zatvora, koje su ga smatrali nevinim.

U pismima koje je slao Šeril, koja je kasnije objavila knjigu o njemu, Kris je otkrio da je "Razmišljao o tome da ubije svoju ženu nekoliko nedelja unazad" delimično zbog afere koju je imao sa koleginicom, te priznao da joj je davao lekove da prekine njenu trudnoću.

Tog avgustovskog jutra, Kris i Šenon su imali žučnu svađu zbog Krisove odluke da se razvede. Šenon nije htela da pristane na razvod, pa ju je Kris zadavio do smrti. Dok je pokušavao da se otarasi ženinog tela, Bela i Selest su se probudile i pitale ga šta se desilo sa mamom. U tom trenutku, Kris je ubacio devojčice u kamion u kojem je bila i njihova mrtva majka, odvezao ih do naftnih polja, gde je zadavio jednu po jednu devojčicu i na kraju sve tri tamo i zakopao.

Kris Vats
foto: Printscreen/Youtuve/DerekVanSchnayk

U jednom od pisama, opisao je svoj prvi pokušaj da ubije svoju porodicu:

"13. avgusta, ujutro, prvo sam otišao u sobu devojčica, pre nego što smo se Šenan i ja posvađali. Otišao sam u Belinu sobu, zatim u Sisinu sobu. Uzeo sam jastuk, i pokušao da ih ugušim. Nakon što sam izašao iz Sisine sobe, onda sam se vratio u krevet sa Šenan i nastala je naša svađa. Nije mi jasno kako, ali devojčice su se probudile. Njihove oči su bile u modricama i videlo se da su doživeli traumu."

"Bela se svađala i opirala jer je "znala da je ubijam".

Kris Vots je nastavio da služi doživotnu robiju u zatvoru u Viskonsinu, gde je bio prebačen iz bezbednosnih razloga u decembru 2018. godine.

Šeril je otišla i u zatvor da ga poseti, a tad je shvatila koliko je on jeziv: "Pričao je o ubistvima tako nonšalantno, kao da ide da popije kafu. Dok je pričao, njegove oči su menjale boju, imao je sasvim drugačiji izraz lica."

Bonus video:

20:50

CENTRALNI DNEVNIK 18.08.2024

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.