Marija je dadilja deci Kejt Midlton i princa Vilijama: Jedna reč joj je strogo zabranjena, a čekajte da čujete ovo
Marija Boralo, Foto: CJackson/Ken Goff Rota/GoffPhoto / Goff Photos / Profimedia

misteriozni život

Marija je dadilja deci Kejt Midlton i princa Vilijama: Jedna reč joj je strogo zabranjena, a čekajte da čujete ovo

Školovala se na prestižnom univerzitetu "Norland College u Bathu", namenjenom upravo za obrazovanje visokokvalifikovanih dadilja.

Objavljeno:

Marija Boralo vam je sigurno poznato ime ako pratite britansku kraljevsku porodicu. Ona je dadilja kraljevske dece i time i jedna od najbližih saradnika princa Vilijama i Kejt Midlton.

Školovala se na prestižnom univerzitetu "Norland College u Bathu", namenjenom upravo za obrazovanje visokokvalifikovanih dadilja. U sklopu svoje obuke je dobila stroga uputstva kad je u pitanju briga o kraljevskoj deci. Tako je, između ostalog, naučila kako deci nikada ne sme da se obraća rečju "deca" ("kids") nego uvek treba da ih oslovljava njihovim imenom.

- Tako se prema deci iskazuje poštovanje - rekla je Luis Heren, autorka o kraljevskoj porodici i dodala da u izuzetnim situacijama dadilje kraljevskoj deci mogu da se obrate rečju eng. children (deca) što u bukvalnom prevodu znači isto što i eng. kids, ali je zvaničniji.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marija možda izgleda pomalo zastrašujuće sa svojom bež uniformom, šeširom i belim rukavicama, ali sreća dece najvažniji je deo odgajanja.

Vreme za spavanje kraljevskoj deci počinje u 19 sati, otkrila je Luis, a svakih nekoliko dana uvode se nova jela i ukusi. Takođe, vreme za igru ​​uvek se odvija napolju - bez obzira na to da li je kiša ili sunce.

- Mnogo vožnje s biciklom, igranja sa svojim psima, baštovanstvo... Norland jako voli da decu poučava kroz igru - dodala je Luis.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/ The Sun/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.