Evo kako žena kojoj zavide mnogo mlađe izgleda BEZ ŠMINKE: Ovakvu je niste videli, ovo je njeno pravo lice! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: BERND VON JUTRCZENKA / AFP / Profimedia

ipak deli lekcije

Evo kako žena kojoj zavide mnogo mlađe izgleda BEZ ŠMINKE: Ovakvu je niste videli, ovo je njeno pravo lice! (FOTO)

Žene iz španske kraljevske porodice uhvaćene su tokom odmora u Palma de Majorci, a kraljica Leticija pokazala je još jednom da čak i u trenucima kada je najopuštenija ima poneku modnu lekciju za svet

Objavljeno:

Španska kraljevska porodica veoma je aktivna ovog leta, pa gotovo svakodnevno njeni članovi imaju obaveze, ali konačno je došao trenutak za predah, piše Glossy.

Dok kralj Felipe VI boravi u Francuskoj, gde na Olimpijskim igrama u Parizu bodri španske sportiste, dame iz kraljevske porodice uživaju u odmoru, a tradicionalno ga provode na Majorci.

Kraljica Leticija od Španije viđena je tako pre nekoliko dana prilikom šetnje sa svojim mezimicama princezom Leonor i princezom Sofijom, kao i sa svekrvom kraljicom Sofijom, po kojoj je njena mlađa ćerka dobila ime.

Sve su izgledale uobičajeno stajliš, ali su formalna i elegantna izdanja zamenile praktičnim kombinacijama za svaki dan, a najveći utisak je – kao i obično – ostavila španska kraljica.

Leticija je izgledala zanosno u pink kompletu španskog brenda Babbaki koji čine top bez rukava i s peplumom i lepršava maksi-suknja, a krasi ga efektan tie dye dezen, koji se neizostavno vraća u modu svakog leta.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/BALLESTEROS

Za ovaj set, koji na prvi pogled podseća na haljinu, Leticija je izdvojila ukupno 150 evra, a kombinovala ga je s ravnim sandalama brenda Trenza u boji putera.

Poseban dašak boho stila ovom letnjem izdanju španska kraljica dala je svojim izborom torbe jer se opredelila za pleteni model kuće Deco Etxe nazvan Ainara koji je već neko vreme rasprodat.Izrađena od organskog pamuka i s kožnim kaišem, ova lagana tašna odiše letnjim stilom i privlači pažnju izvezenim krupnim cvetovima u različitim bojama, što je čini vrlo zahvalnom za kombinovanje.

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/ Glossy/ T.S.R./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.