BIO JE UNIŠTEN I SVESTAN ŠTA MU RADI IZA LEĐA?! SKANDALOZNE OPTUŽBE na račun žene ČIJOJ LEPOTI MNOGE ZAVIDE!
Kraljica Leticija i kralj Felipe, Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

NOVA DRAMA

BIO JE UNIŠTEN I SVESTAN ŠTA MU RADI IZA LEĐA?! SKANDALOZNE OPTUŽBE na račun žene ČIJOJ LEPOTI MNOGE ZAVIDE!

Španski kraljevski par i dalje ignoriše tvrdnje koje su objavljene u novoj knjizi o kraljici Leticiji, a svakodnevno se pojavljuju novi šokantni detalji

Objavljeno:

Španska kraljevska porodica ovih dana suočava se s vrlo neprijatnom situacijom – ponovnim udarima medija na kraljicu Leticiju, piše Glossy.

Španski novinar Haime Penjafijel objavljuje novu knjigu o kraljici, nazvanu "Leticijine tišine", u kojoj iznosi niz optužbi na njen račun, a tiču se njenog braka s kraljem Felipeom VI.

Mislim da oni čak ne žive pod istim krovom – rekao je Penjafijel za portal El Cierre Digital, komentarišući navodnu "bračnu krizu" para.

– Samo održavaju imidž. Felipe je dobra osoba, kao što sam već pomenuo. On je hrabar, ali Leticija mu je nanela mnogo zla – kaže novinar, koji ni u 92. godini ne gubi apetit za kontroverzom.

Sada su se pojavili novi detalji iz ove neautorizovane biografije španske kraljice, u kojoj Penjafijel tvrdi da je kralj Felipe bio "svestan da ga Leticija vara u realnom vremenu" jer telohranitelji imaju obavezu da prijave gde se ona nalazi.

Nakon što je nedavno najavljeno da će novinar u svojoj novoj knjizi pisati o identitetu čoveka s kojim je Leticija navodno bila na letu Madrid-Njujork 2012. godine, on sada tvrdi da je u pitanju njen bivši zet Haime del Burgo. Penjafijel je i ranije optuživao kraljicu da je imala aferu s njim.

– Tog dana je bila sa svojom vernom pratnjom, koja bi, bez sumnje, poslala izveštaj Ministarstvu unutrašnjih poslova ili palati Zarzuela – navodi on.

Kako dodaje, kralj Felipe je zbog toga bio "slomljen i uništen", a navodi i da on živ u paklu zbog navodne izdaje supruge i da "želi da izađe" iz svega.

1 / 8 Foto: BERND VON JUTRCZENKA / AFP / Profimedia

U daljem toku knjige "Leticijine tišine" Penjafijel opisuje Leticiju kao "hladnu, emocionalno nezrelu i pasivno agresivnu" ženu, a tvrdi i da je kraljevska porodica "mrzi".

Penjafijel je već ranije objavio knjigu "Leticija i ja", u kojoj je pominjao njenu navodnu vezu s Del Burgom, bivšim mužem njene seste Telme. List El Mundo ga je nakon toga otpustio, a španska kraljevska porodica odbila je da komentariše ove tvrdnje.

Bonus video:

04:10

AFERA OBAMA TRESE AMERIKU

(Espreso/ Glossy/ T.S.R./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.