Ubica na sudu prišao svojoj advokatici na milimetar od face, gledao je kao životinja, a njena reakcija.... (VIDEO)
Vejd Vilson sa svojom advokaticom, Foto: Tiktok printscreen

ne može više da izdrži

Ubica na sudu prišao svojoj advokatici na milimetar od face, gledao je kao životinja, a njena reakcija.... (VIDEO)

Vejda Vilsona je sud osudio na smrt, ali je on faokusiran sa svoju plavu advokaticu!

Objavljeno: 12:40h

Retko ko u svetu, ali i u našoj zemlji nije čuo za "najzgodnijeg ubicu svih vremena". U pitanju je Vejd Vilson koji je osuđen na smrt.

Naime, osuđen je za ubisto Kristin Melton (35) i Dajan Ruiz (43), a obe je ubio u oktobru 2019. godine.

Ono što niko nije očekivao, a desilo se, je to da ga žene širom Amerike obožavaju, pa mu čak pišu i pisma podrške, a šalju mu i ljubavna pisma, uglavnom neprikladnog sadržaja.

Šerifska kancelarija okruga Li potvrdila je u petak da je Vilson primio 3.903 poruke od 12. juna - dana kada je proglašen krivim za ubistva. Zatvorenici mogu da primaju upite preko nadgledanog naloga za razmenu poruka, a Vilson je takođe primio 65 pisama poštom.

Vilson, koji je inače sa Floride, prvu žrtvu Kristinu upoznao je u baru. Sledeći dan su izašli na sastanak, a ona nije ni slutila da će je Vejd zadaviti u njenoj kući. Druga žrtva, Dajana, išla je na posao kada joj je Vilson prišao u automobili i pitao je za pravac. Kada je stala i počela sa objašnjvanjem, Vejd ju je oteo.

Na sudu je svedočio i njegov otac koji je rekao da mu je sin priznao da ju je zadavio, a kada je shvatio da još diše, onda je "nastavio da je gazi". Njeno telo pronašli su nekoliko dana kasnije na polju u blizini.

Njegovi advokati su podneli zahtev za ponovno suđenje ili za oslobađajuću presudu za ubistvo Kristine Melton, ali nije poznato da li će biti odobreno.

Ipak, fanovi se nadaju da Vejda ne čeka smrt, a oduševljenje njime ide do suludih granica. Samo ukucajte njegovo ime i prezime na TikToku i sve će vam biti jasno.

Iako su u pitanju žene koje su "zaljubljene u njega", one su otišle i korak dalje pa su napravile nepostojeću ljubavnu priču između Vejda i njegove advokatice.

Pogledajte kako je gleda:

Vide sličnost Vejda i Džokera, a advokatica ih podseća, pogađate, na Harli Kvin.

Izgleda da niko ne mari za jegove dijagnoze koje uopšte nisu naivne pošto Vejd izgleda dobro.

Bonus video:

00:15

Ubistvo u selu kod Žitorađe

(Espreso / J.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.