Šta to Tramp radi sa svojom slikom?! Čovek je ponovo uspeo da šokira!
Donald Tramp, Foto: Rebecca DROKE / AFP / Profimedia

šokantno!

Šta to Tramp radi sa svojom slikom?! Čovek je ponovo uspeo da šokira!

Nova knjiga već je u online ponudi po ceni od 99 dolara

Objavljeno:

Bivši američki predsednik Donald Tramp odlučio je na korice svoje najnovije knjige staviti fotografiju koja je nastala nakon neuspešnog atentata na njega.

Dramatična fotografija, čiji je autor fotograf Associated Press-a Ivan Vući, prikazuje prkosnog Trampa kako diže šaku prema gomili dok mu krv lije s lica. Tramp je u tom trenutku okupljenim pristalicama predizbornog skupa vikao: "Borba, borba, borba."

Knjiga Spasi Ameriku sastojaće se uglavnom od fotografija, a u prodaji bi trebalo dase nađe 3. septembra. Reč je o trećoj knjizi koju je Tramp izdao otkako je u januaru 2021. napustio Belu kuću.

Nova knjiga već je u online ponudi po ceni od 99 dolara, dok će se verzija knjige s potpisom bivšeg predsednika prodavati po ceni od 499 dolara, piše Guardian.

Napad na Donald Tramp
Napad na Donald Trampfoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sinoć na skupu napadao Kamalu Harris

Tokom prošlonedeljne republikanske nacionalne konvencije, 45Footwear, kompanija koja je prethodno prodavala zlatne patike sa slovom "T", u ponudu je stavila bele patike s fotografijom koja je nastala nakon neuspešnog atentata.

Ovo nije prvi put da Trump zarađuje na situacijama koje su neugodne po njega. Tako je prodavao šolje i majice s njegovom policijskom fotografijom (mugshot) koja je nastala u okružnom zatvoru u Fultonu.

Tramp je juče održao svoj prvi skup nakon povlačenja Džoa Badena iz predsedničke trke. Iskoristio je priliku kako bi napao Kamalu Haris, aktualnu potpredsednicu koja će verovatno biti kandidatkinja Demokratske stranke na predsedničkim izborima u novembru.

Bonus video:

04:10

DONALD TRAMP JE DŽON VEJN OVOG DOBA, PREDNOST JE OGROMNA! Eksperti: Postoji način da se trka izjednači? Mišel Obama je KLJUČNA

(Espreso/Telegraf.rs/M.M./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.