Amerikanka frapirana Hrvaticama, jedno joj nikako ne ide u glavu: Jedno ju je posebno šokiralo (VIDEO)
Džuli Teis, Foto: Printscreen/ TikTok/julietheis

KULTUROLOŠKI ŠOK

Amerikanka frapirana Hrvaticama, jedno joj nikako ne ide u glavu: Jedno ju je posebno šokiralo (VIDEO)

Otkrila je kako se privikla na promenu kontinenta budući da je došla iz Amerike, a jedna stvar ju je posebno šokirala

Objavljeno: 15:28h

Influenserka Džuli Teis nedavno se preselila u Hrvatsku, a na svom TikTok profilu redovno govori o novom domu.

Otkrila je kako se privikla na promenu kontinenta budući da je došla iz Amerike, a jedna stvar ju je posebno šokirala. Toliko je bila zabezeknuta ponašanjem devojaka u klubovima da im je poslala otvorenu poruku.

- Nekoliko stvari me baš iznenadilo. Prvo, šokiralo me što devojke u Hrvatskoj ne nose štikle. U klubove izlaze u sandalama ili u patikama- rekla je influenserka pa nastavila u istom tonu.

- Osim toga, u svim klubovima je dozvoljeno pušenje. Jako puno ljudi u Hrvatskoj puši cigarete. Tako da, ako ste nepušači, znajte da ćete doći kući sa smrdljivom odećom.

Posebnu pažnju privukla joj je činjenica da su u klubovima i mlađi i stariji, dok se u Americi viđaju samo oni koji su punoletni, odnosno imaju 21 godinu.

- Izlazila sam po klubovima u Njujorku, Majamiju i Las Vegasu. Tamo uglavnom izlaze stariji muškarci. U Hrvatskoj su to momci od 20 godina, jer ovde možete da izlazite već s 18 - objasnila je i priznala da joj je neprijatno kad joj momci prilaze.

Komentari

Ovaj video provukao je veliku pažnju, a mnogi korisnici nisu ostali imuni na tvrdnje koje je iznela. Tako su joj brojni korisnici iz Hrvatske odgovorili da su počeli da izlaze već sa 16 godina. Osim toga, devojke su joj pisale kako nije istina da ne nose štikle.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.