Odveo devojku u luksuzan hotel, pa ostao u šoku: Prvo je mislio da je u pitanju šala, a onda... (VIDEO)
Hotel u Meksiku, Foto: Printscreen/ TikTok/ FREEDOM HUSTLER

ŠTA MISLITE O OVOME?

Odveo devojku u luksuzan hotel, pa ostao u šoku: Prvo je mislio da je u pitanju šala, a onda... (VIDEO)

Iako ova ideja mnogima zvuči primamljivo, i deluje kao mesto iz snova, on je prizor opisao kao apokaliptički

Objavljeno:

Mladić koji je sa devojkom rešio da ode na odmor iz snova, ostao je bez teksta kada je saznao da su oni jedini gosti luksuznog rizorta koji su odabrali.

Kako je ispričao u video snimku objavljenom na društvenoj mreži TikTok, radi se o hotelu u Meksiku, a sudeći po njemu, njih dvoje su bili jedine osobe ovde - osim radnika.

On je u snimku prikazao kako izgleda letovanje u "hotelu duhova". Vrhunski rizort na obalama Meksika, bio je potpuno prazan. Sem njega i devojke i radnika hotela, žive duše nije bilo ni na plaži, ni na bazeni, niti u samom hotelu.

Kako je rekao, ceo rezort su imali samo za sebe, a na snimku možemo videti mnoštvo praznih ležaljki i ogroman prazan bazen.

@freedom_hustler If anyone wants the place to yourself, come now. Bingo starts soon. Some of these games aren’t 2 player #freedom #abandoned #resort #blackmirror #vacation ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Iako ova ideja mnogima zvuči primamljivo, i deluje kao mesto iz snova, on je prizor opisao kao apokaliptički, poredeći ga sa popularnom distopijskom serijom pod imenom "Black mirror".

On je, nakon što nije video nikoga napolju, odlučio je da istraži celo mesto u potrazi za znakovima života - ali bezuspešno.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

11:36

Korisne aplikacije za putovanje

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.