Ovo je devojčica koja je poginula na Majorci: Roditelji spavali u sobi kad je pala sa terase, tragedija!
Klod Filan, Foto: Printscreen/Facebook/Parnell A.C. Juveniles

užas

Ovo je devojčica koja je poginula na Majorci: Roditelji spavali u sobi kad je pala sa terase, tragedija!

Mediji su preneli da su Klodini roditelji spavali kada je izašla na terasu i pala, a policija sada istražuje sve okolnosti.

Objavljeno:

Klod Filan, 11-godišnja devojčica koja je poginula u padu sa sedmog sprata hotela na Majorci dok je bila na porodičnom odmoru, bila je "lepo i živahno dete" i trenirala je atletiku.

Njen klub Ko Viklou u Irskoj odao joj je počast i za devojčicu imaju samo reči hvale.

Devojčica je poginula nakon što je pala sa 20 metara visine u španskom all-inclusive hotelu sa tri zvezdice, u Puerto de Alkudia, u ponedeljak oko 6.30 časova. Hitna pomoć je pokušala da je oživi, ali je na licu mesta proglašena mrtvom.

Mediji su preneli da su Klodini roditelji spavali kada je izašla na terasu i pala, a policija sada istražuje sve okolnosti.

Devojčica je bila član Atletskog kluba Parnel u Ratdrumu u Ko Viklou, a oni su se oglasili u objavi na Fejsbuku gde su napisali da im je "zaista slomljeno srce što dele ovako razornu vest" misleći na smrt 11-godišnje devojčice.

Klod Filan
Klod Filanfoto: Printscreen/Facebook/Parnell A.C. Juveniles

"Klod je tragično preminula u nesreći tokom praznika. Bila je prelepo, živahno dete i sjajan sportista koji je briljirao u mnogim sportovima, ne samo u atletici", navodi se u saopštenju.

„Njena porodica Valeri, Liam, Vill i David i šira porodica su u našim srcima, mislima i molitvama u ovom teškom trenutku. U znak poštovanja i da bismo nam omogućili sve vreme da tugujemo zbog gubitka Kloda, neće biti obuke do daljnjeg", naveli su iz kluba.

Podsetimo, devojčica je pala sa terase pravo na nadstrešnicu restorana u prizemlju. Odmah nakon pada, u hotel su stigli spasioci koji su pokušali da je ožive, ali je brzo proglašena mrtvom.

Prema pisanju britanskog Mirrora, roditelji imaju još dvoje dece ali nije poznato da li su u trenutku nesreće bili sa njima u hotelskoj sobi.

Bonus video:

01:57

Saslušanje roditelja oštećenog dečaka u slučaju ubistva u Niškoj banji

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.