Ovo je muž Kamile Haris: Izbegavala je da upozna njegovu decu, totalne su suprotnosti, a evo kako izgleda! (FOTO)
Kamala Haris, Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

ZNATE LI?

Ovo je muž Kamile Haris: Izbegavala je da upozna njegovu decu, totalne su suprotnosti, a evo kako izgleda! (FOTO)

Imaju potpuno različito poreklo

Objavljeno:

Džo Bajden podržao je svoju potpredsednicu Kamalu Haris da preuzme njegovo mesto kao kandidatkinja Demokratske stranke za predsedničke izbore u Americi. Zbog toga je u fokusu javnosti i njen suprug, Dag Emhof. Kamala i on su vršnjaci i imaju 59 godina.

Dag je oduvek uz Kamalu kao njen najveći zaštitnik, pišu strani mediji. 2019. godine držala je govor na pozornici, i u tom trenutku je do nje dojurio demonstrant, a Dag je i pre obezbeđenja priskočio supruzi u pomoć.

"Nadoknadimo sve propuštene razgovore"

"Važno je da se možete zajedno smejati, a mi to rado i često činimo", rekli su u svom prvom zajedničkom intervjuu za People. U njemu su otkrili, da se trude da usklade rasporede i obaveze i paze da se redovino čuju. "Trudimo se što više i da svaku noć provedemo zajedno. Upravo tada uspemo nadoknaditi sve propuštene razgovore", dodali su.

Različitog su etničkog porekla

Imaju potpuno različito poreklo. Dok je Kamala jamajčansko-indijskog porekla i član baptističke crkve poput svog oca, iako joj je majka otkrila običaje hinduizma, njen suprug je belac jevrejskog porekla. Na njihovom venčanju 2014. godine Emhof je oko vrata nosio cvetni venac, kako bi odao počast njenim indijskim korenima, a zajedno su zatim po jevrejskoj tradiciji zgazili čašu. Za nju je to prvi brak dok Emhof iza sebe ima jedan, iz kojeg ima dvoje dece.

Nije želela odmah da upozna njegovu decu iz prvog braka

Nakon drugog zajedničkog izlaska bio je spreman upoznati Kamalu sa svojom decom - tada srednjoškolcem Kolom, i Elom koja je pohađala osnovnu školi, ali ona je odlučila da još pričeka. "Kao dete rastavljenih roditelja, znam koliko je teško kada tvoji roditelji počnu viđati druge osobe", napisala je u memoarima Haris.

Mala ceremonija njihovog venčanja održana je u avgustu 2014. u Santa Barbari, a od trenutka kad ih je upoznala, dogovorila je s njegovom decom da im neće biti maćeha, već da će je zvati "Momala".

Svi su uvereni kako će se Dag odlično snaći u svakoj ulozi

"Mislim da će se Dag odlično snaći u novoj funkciji, a sve će prvenstveno podrediti tome da bude velika podrška Kamali. Isto tako mislim da je on vrlo inteligentan i da ima dobrih ideja o ekonomiji, stoga će imati i dobrih saveta", rekao je bivši guverner Nju Hempšira. Svi su uvereni kako se Emhof jako dobro prilagođava svakoj novoj ulozi i odrađuje je bez problema, pa će se verovatno isto tako, ako njegova supruga bude na kraju predsednička kandidatkinja demokrata, lako snaći i u tome."

Bonus video:

05:14

TITO SE POTRUDIO DA SE NJEGOVA SRBOUBILAČKA BIOGRAFIJA NE ZNA! Istoričar Cvetković: Ovaj momenat je po Brozovoj želji IZBRISAN

(Espreso/ Mondo/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.