Ivanka zasenila atraktivnu Slovenku, Trampova ćerka u nikad moćnijem izdanju: Ovakvu je ne viđamo često (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: Michael Sohn / AFP / Profimedia

PRELEPO!

Ivanka zasenila atraktivnu Slovenku, Trampova ćerka u nikad moćnijem izdanju: Ovakvu je ne viđamo često (FOTO)

U noći kada se svom ocu našla kao moralna ali i tehnička podrška, nekadašnja "prva ćerka" Amerike bila je oličenje moćne i savremene poslovne žene

Objavljeno:

Ivanka Tramp u četvrtak uveče pružila je podršku svom ocu Donaldu Trampu tokom Republikanske nacionalne konvencije, zajedno sa ostalim članovima porodice, piše Glossy.

Starija Trampova naslednica stajala je u VIP loži između svog supruga Džareda Kušnera i mlađe polusestre Tifani Tramp, dok je njihov otac aktuelni kandidat za predsednika sedeo ispred njih.

U noći kada se svom ocu našla kao moralna ali i tehnička podrška, nekadašnja "prva ćerka" Amerike bila je oličenje moćne i savremene poslovne žene.

Od samih početaka političkog angažmana Donalda Trampa, po mišljenju mnogih njegova omiljena ćerka, Ivanka uvek je bila tu da mu pruži pomoć i podršku.

Uspešna biznismenka i majka troje dece savršeno uspeva da izbalansira svoj jednako bogat privatni i poslovni život, a njen modni izraz u potpunom je skladu sa njenom svestranom ličnošću.

Na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji Ivanka je oduševila sve prisutne pojavivši se u moćnom Versaće kompletu u beloj boji.

1 / 4 Foto: Brendan SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

Co-ord setom sačinjenim od "olovka" suknje ženstvenog kroja iznad kolena i elegantno zakopčanog blejzera odala je utisak snažne i moćne poslovne žene, a ceo look začinila je luksuznim Jimmy Choo salonkama i Manolo torbicom.

Nakon održane konvencije Ivanka se oglasila i na društvenoj mreži X/Twitter objavivši video svog oca uz opis: – Ti si ratnik i pobedićeš. Volim te tata.

Mada u Ivanki pronalazi najveću podršku, Tramp u trci za ponovni predsednički mandat uživa uz sve svoje naslednike, uključujući i najstariju unuku Kaj Tramp koja je pre neki dan održala govor u čast svom slavnom deki.

Bonus video:

08:50

TRAMP SPREMA AMERIKU ZA TREĆI SVETSKI RAT? Najavio gradnju GVOZDENE KUPOLE! - Da nijedan neprijatelj ne može da nas pogodi!

(Espreso/ Glossy/ E.S./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.