STIGLO VAŽNO UPOZORENJE IZ GRČKE: Ako ste u ovim delovima zemlje moguća je velika opasnost - nije naivno!
Grčka, Foto: EPA-EFE/GEORGE VITSARAS

TEMPERATURE SKAČU IZNAD 40

STIGLO VAŽNO UPOZORENJE IZ GRČKE: Ako ste u ovim delovima zemlje moguća je velika opasnost - nije naivno!

Nacionalna meteorološka služba Grčke (EMI) saopštila je danas da će se veoma visoke temperature, iznad 40 stepeni Celzijusa, u zemlji zadržati do nedelje, nakon čega se očekuje blagi pad temperature

Objavljeno:

Ministarstvo civilne zaštite Grčke izdalo je danas upozorenje na visoku opasnost od požara u mnogim delovima zemlje, uključujući Atiku, Krit, centralnu Grčku, severni Egej, Peloponez i istočnu Makedoniju i Trakiju.

Požar je izbio jutros u severnom regionu Drame u Grčkoj i zapalio šumsko zemljište u blizini planine Falakro, prenosi "Katimerini".

Vatrogasna služba angažovala je 35 vatrogasaca sa pet vozila i tri helikoptera.

Šumski požar koji je izbio juče u mestu Sofika u Korintu stavljen je pod kontrolu, a u gašenju požara učestvovalo je 140 vatrogasaca, 37 vozila, četiri aviona i tri helikoptera.

Nacionalna meteorološka služba Grčke (EMI) saopštila je danas da će se veoma visoke temperature, iznad 40 stepeni Celzijusa, u zemlji zadržati do nedelje, nakon čega se očekuje blagi pad temperature.

Bonus video:

07:39

GRČKA NAJJEFTINIJA, ALI NEMA SMEŠTAJA ZA MALE PARE Seničić: Sezona bolja nego prošle godine, a OVO JE OMILJENA DESTINACIJA

(Espreso/ Agencije/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.