I SRBI I GRCI NA NOGAMA ZBOG OVE ŽENE: Opisala šta je doživela u Paraliji, pa sve šokirala - ne vole nas! (VIDEO)
Paralija, Foto: Privatna arhiva

ŠTA MISLITE O OVOME?

I SRBI I GRCI NA NOGAMA ZBOG OVE ŽENE: Opisala šta je doživela u Paraliji, pa sve šokirala - ne vole nas! (VIDEO)

Ispovest Sprkinje digla Balkan na noge

Objavljeno:

Nakon što smo juče pronašli, kako se čini, najjeftiniji kafić na samoj plaži u Hanitoiju, danas smo na društvenim mrežama zatekli ispovest jedne srpske turistkinje iz Grčke koja je došla do jednog jako zanimljivog zaključka.

Naime, na Instagram stranici "nikana.gr" je obljavljeno njeno iskustvo, a ona je posle ovogodišnjeg letovanja u, nama omiljenoj, Grčkoj došla do zaključka da nas "Grci jednostavno ne vole".

Njenu ispovest vam prenosimo u celosti:

- "Jednostavno nas ne vole. To je neka moja impresija, nažalost. Nekada smo bili narod u ljubavi, u vreme naših očeva. Ja imam 40 godina, tako da je to vreme definitivno prošlo.

Ovo je treća godina da letujemo porodično u Paralija Vrasni. Sinoć smo se vratili sa decom kući, moram da dodam da ranije nismo bili ovako tretirani od strane Grka kao ove godije. Jako su neprijatni.

U jednom restoranu me je žena iz prve pitala da li smo Srbi i rekla mi da moram da sačkem malo na giros jer ima puno posla. Sledeći put kad sam došla isto pitanje. Iako smo bili gosti na njihovoj plaži, čekali smo sat vremena na porudžbinu za koju je konobarica dala objašnjenje da se aparat pokvario. Lepo se videlo da radi, jer su to pabovi otvorenog tipa, a kada sam joj to odgovorila ona je otišla po porudžbinu i vratila se sa objašnjenjem da su zaboravili na mene.

Paralija Vrasna je malo mesto, praktično selo, ima par pabova sa tim ležaljkama. Sutra sam već prešla u drugi i tamo sam pokradena, jer je jedna devojka od dve naplaćivala limunadu koju su deca pila više nego ova druga. Znate da oni ne izdaju račun kad uzimate piće na plaži. Ali se na računu koji dobijete kad ručate vidi cena.

Baš se oseća ta netrpeljivost i jako sam se iznenadila moram da kažem da je vlasnik smeštaja bio ljubazan kao i uvek, ali sve ostalo osim prirode je razočarenje.

Da i u istoj taverni smo ručali, ostala je cela porcija lignji i zukinija, koju sam zamolila da nam spakuju. Momak se vratio do mene i rekao mi da su sve bacili i da me nije razumeo. Još jedna neprijatnost, savršeno pričam engleski eto, začudo su pakovali ljudima za stolom pored baš kad smo sedali. Nije važno ja ni ovoj devojci nisam skrenula pažnju da naplaćuje više. Mlada je baš i bilo mi je neprijatno."

Ova objava je, očekivano, pokrenula lavinu komentara, a mahom su se javljali naši ljudi. Oni se većinski nisu složili sa ovom gospođom, dok su neki čak sugerisali da je možda u njoj problem.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.