Hrvat odgovorio Britancu koji se čudi što napuštaju svoju zemlju: Oduvao ga u 1 minutu, pa mu pokazao srednji prst!
Hrvat, Foto: Printscreen/ TikTok/ nikadnepopijemcaj

sve mu je objasnio

Hrvat odgovorio Britancu koji se čudi što napuštaju svoju zemlju: Oduvao ga u 1 minutu, pa mu pokazao srednji prst!

Na TikTok profilu pod nazivom Life in Croatia pre mesec dana objavljen je video pod nazivom - "Kad Hrvati kažu da žele da napuste Hrvatsku"

Objavljeno:

Jedan Hrvat je odlučio da odgovori Britancu koji se zapitao zašto Hrvati žele da napuste svoju zemlju da bi otišli da rade u Nemačku.

"Kad Hrvati kažu da žele otići iz Hrvatske i živeti u Nemačkoj, Britaniji ili SAD-u, mislim da su ludi - pogledajte ovo", rekao je sa plaže Britanac koji se doselio u Hrvatsku i sad vodi profil Life in Croatia.

A sada mu je odgovorio jedan hrvatski tiktoker.

"Hej, imam 32 godine i vlastiti biznis. Ne mogu otići na more. Većina mojih prijatelja se iselila, moj brat, drugi skoro. Devojka planira, i ja sam mnogo puta razmišljao o tome. Ali ostao sam i otvorio radnju. Nisam bio na odmoru od januara 2023. godine", poručio je uz snimak na kom radi u svojoj automehaničarskoj radnji.

"Iza mene je moj stari auto koji pokušavam da popravim godinu i po dana jer ne mogu da priuštim bolji, a nemam vremena da popravim ovaj. Vozim Pežo 206 iz 1998. koji čak ni nije moj. Da bih došao do Sukošana gde si ti sad, treba mi bar 100 evra za putarinu i gorivo. Noćenje je minimalno 60 evra. Prosečna stanarina u Zagrebu, gde ja živim, je 500-600 evra mesečno. Prosečna plata je 1000 evra. Pa ti izračunaj", dodao je.

"U gradovima na moru je nemoguće pronaći stan jer te isteraju na početku sezone da ga pretvore u apartman za iznajmljivanje. Hrvati sebi ne mogu da priušte Hrvatsku", zaključio je i pokazao srednji prst.

"Gdje god odete, bićete robovi"

Podsećamo, na TikTok profilu pod nazivom Life in Croatia pre mesec dana objavljen je video pod nazivom - "Kad Hrvati kažu da žele da napuste Hrvatsku".

Na tom snimku Britanac, koji živi u Hrvatskoj već tri godine, uživa na plaži u Sukošanu i govori: "Kad Hrvati kažu da žele da napuste Hrvatsku i žive u Nemačkoj ili Engleskoj, mislim da su ludi. Vidite ovo. Ja sam u Sukošanu, ovo mi je najdraža plaža. Sviđa mi se jer nema puno turista, ima muziku, bar, restoran i mesto za odmaranje. Ako planirate da napustite Hrvatsku, samo znajte da gde god odete, bićete robovi. Ovde živite život. Budite zahvalni da živite u neverovatnoj zemlji."

Njegova objava izazvala je brojne reakcije.

Bonus video:

08:17

AKO HRVATSKA TVRDI DA NIJE NASLEDNICA NDH, ZAŠTO IM SMETA PRIZNANJE JASENOVCA KAO GENOCIDA? Eksperti o usvajanju rezolucije u CG

(Espreso/ Index.hr/ Prnenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.