Amerikanke htele da muvaju Hrvate, pa doživele fijasko: Ne mogu da veruju šta su doživele, ostale u šoku! (VIDEO)
Amerikanke, Foto: Printscreen/ TikTok/ tamaraa.h

NEVERICA

Amerikanke htele da muvaju Hrvate, pa doživele fijasko: Ne mogu da veruju šta su doživele, ostale u šoku! (VIDEO)

One su otišle u Hrvatsku na letovanje, a sudeći po objavi na društvenoj mreži, to nije prošlo onako kako su se one nadale

Objavljeno:

Dve devojke iz Amerike su otišle na letovanje u Hrvatsku, a sudeći po video snimku koji je jedna od njih objavila na društvenoj mreži TikTok, muškarci im nisu baš laskali tokom upoznavanja.

"Ako se osećate samopouzdano, dođite u Hrvatsku, brzo će vas spustiti na zemlju", poručile su one na video snimku.

"Rekla sam mu da imam 26 godina, on se špkirao", ispričala je jedna Amerikanka. "Nije joj poverovao ni na sekundu, a meni je rekao da izgledam kao da sam joj ćerka", nastavila je druga. "A znate šta su meni rekli? Da imam veliki nos, ali da ga ne operišem jer oni vole žene sa velikim nosevima", prisetila se, pa zaključila da će do kraja godine sigurno otići na tu estetsku intervenciju.

"Ja ne mogu da postanem mlađa"; našalila se prva devojka. "Hrvatski muškarci nemaju nikakvog šarma", zaključile su ove dame.

@tamaraa.h

this is their idea of flirting 🥲

♬ original sound - tamara

I dugi su imali slična iskustva:

Video snimak je privukao mnogo pažnje, a sudeći po komentarima koji su se nizali ispod njega, ove dve Amerikanke nisu jedine koje su imale ovakvo iskustvo u Hrvatskoj.

"Dobro došle na Balkan. Čekajte da upoznate mame", "Bila sam u braku sa Hrvatom. 'Iskrenost' njegove porodice mi je izgradila karakter", "Meni su u Hrvatskoj rekli da izgledam kao reptil", "Tako se u Hrvatskoj svi ponašaju", "Ja sam jednom pokušavala pitati gde je WC - saznala sam da sam lepa, ali preniska", "Moram videti kako izgledaju ti Hrvati", otkrile su druge turistkinje svoja iskustva iz Hrvatske.

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.