Ovo je čovek koji je ubijen na mitingu u Pensilvaniji! Platio životom zbog Trampovog atentatora (UZNEMIRUJUĆE)
Atentat na Trampa, Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

horor u pensilvaniji

Ovo je čovek koji je ubijen na mitingu u Pensilvaniji! Platio životom zbog Trampovog atentatora (UZNEMIRUJUĆE)

Na društvenim mrežama se pojavio snimak odnošenja tela ubijene Trampove pristalice iz publike

Objavljeno: 18:53h

Donald Tramp je povređen u pucnjavi u subotu uveče tokom svog mitinga u Batleru u Pensilvaniji. Naoružani napadač i najmanje jedan posetilac skupa su ubijeni, saopštila je tajna služba.

Još dve osobe koje su prisustvovale mitingu su teško povređene.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak odnošenja tela ubijene Trampove pristalice iz publike i njega možete pogledati na linku OVDE. Upozoravamo da je snimak uznemirujući.

Američke vlasti zatvorile su danas vazdušni prostor iznad Betel parka, odakle je Tomas Metju Kruks, osumnjičeni za napad na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa na predizbornom mitingu u Batleru, u Pensilvaniji.

Atentat na Trampa
Atentat na Trampafoto: Printscreen/X/Acyn

Federalna uprava za vazduhoplovstvo saopštila je da je vazdušni prostor zatvoren iz posebnih bezbednosnih razloga, prenosi Ej-Bi-Si njuz (ABC).

Federalni istražni biro (FBI) identifikovao je 20-godišnjeg Tomasa Metjua Kruksa kao "subjekta umešanog" u pokušaj ubistva bivšeg predsednika Donalda Trampa.

U saopštenju FBI navedeno je da je Kruks iz Betel parka u Pensilvaniji, preneo je CNN.

Američki federalni istražni biro (FBI) priznao je da je "iznenađujuće" što je napadač ispalio više hitaca a da nadležne službe nisu znale sa kog mesta je otvorena vatra na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, koji je povređen u atentatu tokom njegovog predizbornog skupa u Pensilvaniji.

Na konferenciji za novinare, Kevin Rojek, specijalni agent FBI-a zadužen za kancelariju u Pitsburgu, priznao je da je "iznenađujuće" što je napadač uspeo da ispali više hitaca tokom mitinga bivšeg predsednika Donalda Trampa u Batleru, Pensilvanija, prenosi CNN.

Jedan novinar je pitao Rojeka da li može da potvrdi da su vlasti saznale da je napadač na krovu tek kada su hici ispaljeni, on je odgovorio da je to "trenutna procena".

- U sledećim danima, nedeljama i mesecima sledi detaljna istraga o tome šta se tačno desilo i kako je pojedinac mogao da dođe do lokacije, kao i kakvo oružje je imao - rekao je Rojek.

Bonus video:

05:05

TREĆI SVETSKI RAT ILI KRAJ AMERIČKE DEMOKRATIJE?! Jelača iz Njujorka analizirao prvu debatu: BAJDEN I TRAMP SU VELIKI GUBITNICI

(Espreso / Republika / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.