Zbog njih naš otac nije mrtav: Oglasila se Trampova deca nakon strašnog atentata, dodali još nešto šokantno
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

KO BI REKAO

Zbog njih naš otac nije mrtav: Oglasila se Trampova deca nakon strašnog atentata, dodali još nešto šokantno

Evo šta su rekli

Objavljeno:

Na mitingu u Batleru u Pensilvaniji 20-godišnji Tomas Metju Kruks pucao je na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa pogodivši ga tom prilikom u uvo, a nakon reakcija svetskih lidera, oglasili su se i članovi Trampove porodice.

Ćerka Donalda Trampa, Ivanka Tramp, objavila je ranije na platformi "X" zahvalnicu za "ljubav i molitve" za svog oca i za druge žrtve "besmislenog nasilja".

"Hvala vam na ljubavi i molitvama za mog oca i za druge žrtve današnjeg besmislenog nasilja u Batleru u Pensilvaniji. Zahvalan sam Tajnoj službi i svim ostalim službenicima za sprovođenje zakona na njihovim brzim i odlučnim akcijama danas. Nastavljam da se molim za našu zemlju. Volim te tata, danas i uvek", napisala je Ivanka Tramp.

Takođe na platformi "X", Donald Tramp Mlađi je zakačio sliku svog oca koji je odveden sa mitinga u Pensilvaniji sa podignutom pesnicom u vazduhu i krvlju na licu.

Pored slike je natpis: "On nikada neće prestati da se bori za spas Amerike“. Na istoj platformi, Tifani Arijana Tramp zahvaljuje Bogu što je njen otac živ, dodajući da političko nasilje "nikada nije rešenje".

"Izlivi ljubavi i podrške mom tati duboko cenim. Hvala ti Bože što je održao mog oca u životu. Političko nasilje nikada nije odgovor. Bog blagoslovio tajnu službu i policiju koja je neustrašivo intervenisala. Molimo vas da u svoje molitve uključite porodice žrtava. Kao što ste danas videli, moj otac je borac i nastaviće da se bori za vas i SAD", napisala je Tifani Tramp.

Zanimljivo je da se Trampova supruga Melanija još nije oglasila.

Tomas Metju Kruks (20) je pucao na Trampa dok je bio na krovu obližnje zgrade van sigurnosnog perimetra mitinga, pre nego što su ga ubili agenti Tajne službe, prema navodima zvaničnika.

Nije imao nikakvu identifikaciju kod sebe, tako da su agenti morali da "provere njegov DNK i dobiju biometrijsku potvrdu," rekao je Kevin Rojek, specijalni agent zadužen za kancelariju FBI-ja u Pitsburgu, na konferenciji za novinare u subotu uveče pre nego što je Kruks identifikovan.

Jedan učesnik mitinga je ubijen, a dva su kritično povređena.

05:05

TREĆI SVETSKI RAT ILI KRAJ AMERIČKE DEMOKRATIJE?! Jelača iz Njujorka analizirao prvu debatu: BAJDEN I TRAMP SU VELIKI GUBITNICI

(Espreso/Blic/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.