ONO KAO U BOGA DA GLEDA, A ON... Meloni i Erdogan polomili mreže, o ovom detalju bruji cela planeta! (VIDEO)
Đorđa Meloni i Redžep Tajip Erdogan, Foto: Printscreen/ Youtube/ Haber Lütfen

neverica

ONO KAO U BOGA DA GLEDA, A ON... Meloni i Erdogan polomili mreže, o ovom detalju bruji cela planeta! (VIDEO)

Dan nakon ovog njihovog susreta, koji nije prošao nezapaženo, se na društvenim mrežama šire urnebesni snimci sa njihovog sastanka

Objavljeno:

Premijerka Italije Đorđa Meloni se juče na marginama trodnevnog NATO samita u Vašingtonu sastala sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Dan nakon ovog njihovog susreta, koji nije prošao nezapaženo, se na društvenim mrežama šire urnebesni snimci sa njihovog sastanka.

Premijerka Italije je privukla pažnju celog sveta, i to zahvaljujući svojim reakcijama.

Naime, Erdogan je tokom razgovora imao pomoć prevodioca, a u trenucima kada se okrenuo ka njoj kako bi mu prenela šta Melonijeva priča, italijanska premijerka ga je pratila pogledom što je izazvalo brojne reakcije na mrežama.

Sličnu reakciju je Đorđa izazvala i tokom nedavnog susreta sa Emanuelom Makronom prema kom, sudeći po njenom izrazu lica, nimalo nije krila svoju netrpeljivost.

Nakon ovog sastanka, Redžep Tajip Edogan je izdao saopštenje u kojem je naglasio kako je fokus razgovora bio na bilateralnim odnosima.

Bonus video:

02:28

PONAVLJA SE ISTI OBRAZAC! Politikolog tvrdi: Ovaj čovek ide istim putem kao Erdogan nekad, TURSKA MOŽDA DOBIJE NOVOG PREDSEDNIKA

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.