OD INTERNET SENZACIJE DO PUNOG NOVČANIKA: Koliko je "HAWK TUAH" devojka zaradila od viralnog snimka?
Hawk tuah, Foto: TIM AND DEE TV/INSTAGRAM / SCREENSHOT, Facebook/Fathead Threads

viral

OD INTERNET SENZACIJE DO PUNOG NOVČANIKA: Koliko je "HAWK TUAH" devojka zaradila od viralnog snimka?

Ispostavilo se da je mlada Hejli i više nego dobro zaradila od ovog kratkog snimka.

Objavljeno:

Devojka je postala viralna senzacija zahvaljujući svom odgovoru na pitanje influencera sa TV-u Tim and Dee, na kojem kreatori društvenih medija postavljaju pitanja ljudima na ulicama. Devojku i njenu prijateljicu uhvatili su u noćnom izlasku u Nashvilleu, Tenneseee., a djevojka je bila toliko harizmatična, šarmantna i atraktivna (prema komentatorima) da svi žele znati ko je ona.

Međutim, ima li ona ikakvu dobit od ovog snimka? Ispostavilo se da je mlada Hejli i više nego dobro zaradila od ovog kratkog snimka.

Ko je “hawk tuah” devojka?

Prvo razjasnimo što zapravo znači “hawk tuah”. “Hawk tuah” je onomatopeja za zvuk pljuvanja. To je zvuk koji proizvodite kada skupite slinu, prinesete je prednji deo usta, a zatim je ispljunete uz zvuk “tuah”. Prvi video sada već viralne “hawk tuah girl” podeljen je 11. juna 2024., u kome su je pitali: “Koji je to potez u krevetu zbog koga muškarci svaki put polude?” Brzo je odgovorila: “Moraš im dati taj ‘hawk tuah’ i pljunuti na tu stvar!” sa šarmantnim južnjačkim naglaskom. Nakon toga je pozdravila dečka “Pookie” dajući do znanja da je to rekla u šali.

Devojka je pored toga što je postala internet senzacija, ovim kratkim odgovorom i lepo zaradila. Od prodaje robe sa njenim izrazom u kolaboraciji sa jednim malim biznisom izbacila je celu liniju kačketa sa njenom frazomkoja se prodaje po ceni od 35 dolara, a 50 dolara ako želite da kupite potpisan kačket. Navodi se da je i za kratko vreme prodala preko 2000 kačketa, što bi značilo da je samo na njima zaradila 65.000 dolara.

Hawk tuah
foto: Facebook/Fathead Threads

Hejli je tu frazu pokušala i da zaštiti pravima na nju i u razgovoru je sa advokatima, ali ipak nije htela da dopusti da se stavi njena slika na kačket, već samo reči.

"Ne znam hoće li ona iskoristiti svoju slavu, samo sam hteo da i ona lepo zaradi na voom trendu" rekao je za strane medije Džejson Potejti, vlasnik firme koja je pokenula oficijalni "merch".

@espreso_rs Ima li novčane dobiti od viralnog snimka ? #fyp #recommendations #fy #hawktuah ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Bonus video:

00:11

Pripreme za početak sednica Skupštine grada Beograda

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.